Frontstage: Οι επιτυχίες γιορτάζονται

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Frontstage Entertainment είναι σταθερά ο νούμερο ένα ραδιοφωνικός όμιλος της χώρας, με το 33% των ακροατών να συντονίζεται καθημερινά στους σταθμούς της, έχοντας στο ενεργητικό της 5 από τους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, τους RED 96.3, En Lefko 87.7, HiT 88.9, Μελωδία 99.2 και Kids Radio 88.6. Παράλληλα, η Frontstage Entertainment δραστηριοποιείται και στη διοργάνωση music, cultural και corporate-events, ενώ παρέχει και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής πιστότητας στον τομέα της ηχογράφησης, αναλαμβάνοντας την παραγωγή audiobooks, spod/podcast/voice over, ηχογραφημένων μηνυμάτων και οποιασδήποτε άλλης μορφής ηχητικού αρχείου. Η εταιρεία διαθέτει επίσης live stage-πολυχώρο για οργάνωση συναυλιών, DJ sets και tailor-made events.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Την περίοδο της πανδημίας, η εταιρεία προχώρησε σε ένα πολύ καινοτόμο βήμα φτιάχνοντας το Kidsradio.com, το μοναδικό παιδικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα, και πανευρωπαϊκά, αναπτύσσοντας έτσι τον τομέα της παιδικής ραδιοφωνίας στη χώρα. Στόχος ήταν η μείωση της έκθεσης των παιδιών στις οθόνες, ένα project το οποίο γνώρισε πολύ μεγάλη απήχηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν bonus για τις επιτυχίες των projects και των σταθμών, μία εβδομάδα έξτρα άδεια κάθε χρόνο και πολύ συχνά εξατομικευμένα δώρα της αρεσκείας τους ως ένδειξη αναγνώρισης, γεγονός που αποδεικνύει το προσωποποιημένο ενδιαφέρον της εταιρείας προς τους υπαλλήλους. 

Στη Frontstage οι εργαζόμενοι συναναστρέφονται καθημερινά με πολλές αφορμές, ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Από βραδιές διασκέδασης για σημαντικά γεγονότα και επιτυχίες μέχρι team building εξορμήσεις με δραστηριότητες-έκπληξη, όπως καραόκε, VR και escape rooms, που καταλήγουν σε special locations για διασκέδαση. Margarita Fridays ή desert afternoons κεράσματα με λαχταριστά γλυκά. Βραδιές σινεμά ή μεσημεριανή γυμναστική –στο live stage της εταιρείας–, καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια με διακεκριμένους ομιλητές του εξωτερικού σε χαλαρό οικογενειακό περιβάλλον.

100% δηλώνουν ότι «Είμαι υπερήφανος να λέω σε άλλους ότι εργάζομαι εδώ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT