Zoetis Hellas: Ο εθελοντισμός επιβραβεύεται

Zoetis Hellas: Ο εθελοντισμός επιβραβεύεται

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Zoetis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στα κτηνιατρικά φάρμακα. Αναπτύσσει και διαθέτει ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων φαρμάκων και εμβολίων για την υγεία των ζώων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες κτηνιάτρων, κτηνοτρόφων και ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς. Το όνομα Zoetis έχει τη ρίζα του στο πρόθεμα «ζω» και στις συναφείς έννοιες «ζωή», «ζωντανός», «ζώο», «ζωολογικός» και «ζωολογία». Η επιλογή του ονόματος Zoetis σηματοδοτεί έτσι την αφοσίωση της εταιρείας στην υποστήριξη των κτηνιάτρων και των κτηνοτρόφων.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Οι αξίες της εταιρείας είναι καθημερινά στο προσκήνιο: «είμαστε μια Zoetis», «οι συνάδελφοί μας κάνουν τη διαφορά», «κάνε πάντα το σωστό», «σκεπτόμαστε συνεχώς τον πελάτη», «ενήργησε σαν η εταιρεία να είναι δική σου». Μετά από κοινοποίηση στον προϊστάμενο για κάποιο αποτέλεσμα ή συγκεκριμένη δράση που αντανακλά τις αξίες της εταιρείας ή τα Core Beliefs, υπάρχει αναγνώριση. Οι εργαζόμενοι με τις περισσότερες διακρίσεις αναφέρονται στα Global Town Halls και στο τέλος της χρονιάς δίδεται κάποιο δώρο και δημόσια αναγνώριση στους ανθρώπους που έχουν καταταγεί ψηλότερα σε κάθε αξία (Core Beliefs Recognitions).

Η Zoetis προσφέρει έναν σημαντικό αριθμό παροχών στους εργαζομένους της. Από αυτές ξεχωρίζουν: ασφάλεια ζωής, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, επίδομα παιδιού μέχρι 
6 ετών, καθημερινά κουπόνια για γεύματα, επίδομα τηλεργασίας –η οποία επιτρέπεται έως 3 φορές την εβδομάδα–, δώρα Χριστουγέννων σε παιδιά και εργαζoμένους, γραμμή υποστήριξης με 24ωρη ψυχολογική βοήθεια και υποστήριξη για νομικά, οικονομικά και άλλα προσωπικά θέματα. Πλήρης υποστήριξη των εγκύων αλλά και ευελιξία ωραρίου για όλους όταν προκύπτουν οικογενειακά ή προσωπικά θέματα.

Η εταιρεία έχει επίσης σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και εθελοντισμού, όπως προσφορά δωρεάν φαρμάκων και εμβολίων για τα σκυλιά διάσωσης της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, συμμετοχή εργαζομένων σε εθελοντικές δράσεις που συνοδεύονται από ημέρες άδειας, χορηγία Έλληνα Παραολυμπιονίκη κ.ά.

100% δηλώνουν ότι: «Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου στον χώρο εργασίας μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT