Harbor Lab: Εντυπωσιακό ξεκίνημα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Harbor Lab παρέχει την cloud-based ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης λιμενικών εξόδων σε πλοιοκτήτες, εταιρείες διαχείρισης πλοίων και ναυλωτές. Στόχος είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών ελέγχου των λιμενικών εξόδων (disbursements accounting), που είναι συχνά και το δεύτερο μεγαλύτερο έξοδο για τον πλοιοκτήτη μετά την πετρέλευση, μέσα από την ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση. Η πλατφόρμα της Harbor Lab παρέχει διαφάνεια ως προς τα λιμενικά έξοδα που αφορούν την παραμονή ενός πλοίου στο λιμάνι και είναι η πρώτη που προσφέρει άμεσα real-time εκτιμήσεις υπολογισμού του κόστους.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Η Harbor Lab, ως καινούργια και αναπτυσσόμενη επιχείρηση, δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους να αλλάζουν ρόλους, θέσεις και τμήματα και να εξελίσσονται επιλέγοντας και δημιουργώντας το δικό τους career path.

Μία από τις κύριες αρμοδιότητες των διευθυντών είναι τα πλάνα καριέρας των ανθρώπων τους και να τους καθοδηγήσουν ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να προχωρήσουν στην πορεία.

Η εταιρεία προσφέρει συνολικά 30 ημέρες άδειας με αποδοχές ετησίως, ευέλικτη άδεια μητρότητας και επιπλέον άδεια πατρότητας, επιπλέον ημέρες άδειας γάμου, πλήρως αμειβόμενες ημέρες ασθενείας. Προσφέρει στους υπαλλήλους αλλά και στα εξαρτώμενα μέλη τους ένα ιδιωτικό ιατρικό πρόγραμμα χωρίς αποκλεισμούς.

Οι εργαζόμενοι επιλέγουν οι ίδιοι την ώρα έναρξης της εργασίας τους, από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι, ώστε να διατηρούν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία παρέχεται στους νέους γονείς, καθώς μπορούν χωρίς εξαίρεση να εργάζονται πλήρως από το σπίτι για να φροντίζουν τα νεογέννητα παιδιά τους.

Τα κεντρικά γραφεία, στα οποία επιτρέπονται τα ζώα, έχουν εξοπλιστεί με μοντέρνα διακόσμηση, άνετα έπιπλα, σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, και με ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, που βοηθά τους εργαζομένους να επαναφορτίζονται και να αποσυμπιέζονται. Η μέρα ξεκινάει καθημερινά με ένα ομαδικό πρωινό.

98% δηλώνουν ότι: «Υπάρχει ευχάριστη και κεφάτη ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT