«ΦΩΤΟΣΤΕΓΗ»: Η Πράσινη Επανάσταση στις Στέγες
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
φωτοστεγη-η-πράσινη-επανάσταση-στι-562518841

«ΦΩΤΟΣΤΕΓΗ»: Η Πράσινη Επανάσταση στις Στέγες

Sponsored Content

Η επιτάχυνση της μετάβασης προς την πράσινη και βιώσιμη ενέργεια σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργεί νέα δεδομένα ανάπτυξης με έξυπνες λύσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Με το πρόγραμμα «ΦΩΤΟΣΤΕΓΗ», η kIEFER δείχνει τον δρόμο προς ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον, προσφέροντας τη δυνατότητα στα νοικοκυριά και τους αγρότες να παράγουν οι ίδιοι την ενέργεια που χρειάζονται. Η «ΦΩΤΟΣΤΕΓΗ» επιχορηγεί νοικοκυριά και αγρότες σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν ενεργειακή ανεξαρτησία με την τοποθέτηση οικιακών φωτοβολταϊκών και προηγμένη τεχνολογία σε συστήματα αποθήκευσης μπαταριών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πλήρης κάλυψη των ενεργειακών αναγκών σας, οι οποίες μπορούν να σας παρέχουν αυτονομία ακόμα και σε απροσδόκητες διακοπές ρεύματος.

Κάνοντας αίτηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ στη στέγη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, αποκτάτε μια πράσινη πηγή ενέργειας, μηδενίζοντας παράλληλα το ενεργειακό σας κόστος. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε με το δημόσιο δίκτυο ενέργειας, διοχετεύοντας την περίσσεια ενέργειας που παράγετε και λαμβάνοντάς τη πίσω όταν τη χρειάζεστε.

Μέσω της «ΦΩΤΟΣΤΕΓΗΣ», η kIEFER προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων προς ένα πράσινο και ενεργειακά αυτόνομο σπίτι ή επιχείρηση. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η kIEFER προσφέρει υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα οικιακά φωτοβολταϊκα συστήματα, ενώ μέσω της συνεργασίας της με κορυφαίους προμηθευτές στην αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως μετατροπείς και συσσωρευτές από τη Huawei, ηλιακοί συλλέκτες Longi υψηλής απόδοσης και βάσεις στήριξης Alumil προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα στον τομέα της κατασκευής.

Η πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία, για την οποία έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις, δίνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρήματα και παράλληλα να περιορίσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Το ποσοστό της σχετικής επιδότησης ξεκινάει από 45% και φτάνει το 75% για τα νοικοκυριά.

Αλλά ακόμα και αν δεν είστε δικαιούχοι του κρατικού προγράμματος επιχορήγησης, η kIEFER προσφέρει ειδικές χρηματοδοτικές λύσεις, μέσω της συνεργασίας της με την ProCredit Bank, καθιστώντας τη «ΦΩΤΟΣΤΕΓΗ» προσιτή σε όλους. Είτε, λοιπόν, είστε ιδιώτης, είτε επιχείρηση, είτε αγρότης, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της αυτονομίας και να μειώσετε το κόστος της ενέργειας που καταναλώνετε.

Η kIEFER, με πνεύμα καινοτομίας, παρέχει λύσεις που προσαρμόζονται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της. Ο τρόπος που σχεδιάζει και υλοποιεί τα έργα της ανοίγει τον δρόμο για ένα φωτεινό, πράσινο και βιώσιμο μέλλον. Και αυτός ο δρόμος είναι διαθέσιμος για όλους. Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετέ την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «ΦΩΤΟΣΤΕΓΗ».

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της kIEFER για περισσότερες πληροφορίες Kiefer – We create energy

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT