ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
νέα-εποχή-για-την-accounting-solutions-562519102

Νέα εποχή για την Accounting Solutions

Η Accounting Solutions είναι πλέον ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα του παγκόσμιου δικτύου παροχής φορολογικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, WTS Global.

Την αγορά των οικονομικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα ταρακούνησε τελευταία η μεγάλη επιτυχία της Accounting Solutions, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό παίκτη στον τομέα παροχής οικονομικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας, ότι επιλέχθηκε ως αποκλειστικός συνεργάτης στην χώρα μας του WTS Global, ήρθε να ισχυροποιήσει τη θέση της στην ελληνική αλλά και παγκόσμια πλέον αγορά.

Και αυτό γιατί, το WTS Global είναι αφενός το κορυφαίο διεθνές φορολογικό δίκτυο, ανεξάρτητο και μη ελεγκτικό (έχει στο ενεργητικό του πλήθος βραβείων και αντιπροσώπευση σε περισσότερες από 100 χώρες), αφετέρου, όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά τον κλάδο, επιλέγει τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται μετά από έλεγχο ιδιαίτερα υψηλών κριτηρίων ποιότητας και με αυστηρές προδιαγραφές. Εξάλλου, όλοι οι συνεργάτες του WTS Global είναι κορυφαίοι στις τοπικές αγορές και η στενή τους συνεργασία μέσω του δικτύου, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις του νέου, παγκόσμιου φορολογικού περιβάλλοντος.

Το WTS Global προσφέρει ένα πλήρες εύρος φορολογικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε πολυεθνικές εταιρείες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και ιδιώτες. Με στελέχη τα πιο δυνατά ονόματα της παγκόσμιας αγοράς, συνδυάζει κορυφαία φορολογική τεχνογνωσία από διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα, και προσφέρει διεθνώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Κατατάσσεται από το Chambers & Partners στην υψηλότερη κλάση ‘Band1’, στην κατηγορία ‘Tax – Global Network’ κι έχει βραβευτεί πολλάκις από τα European Tax Awards ως το καλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο παροχής φορολογικών υπηρεσιών σε διάφορους τομείς του φορολογικού δικαίου.

Αντίστοιχα, η Accounting Solutions είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Μισθοδοσίας και υποστήριξης τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι επίσης πρωτοπόρος σε λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Διαθέτει μια έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα 120 και πλέον στελεχών που αποτελείται από λογιστές, δικηγόρους, φοροτεχνικούς και συμβούλους, εμπιστεύονται σήμερα πάνω από 350 μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 20.000 εργαζόμενους.

Η ένταξη της Accounting Solutions στο δίκτυο WTS Global της προσφέρει άμεση πρόσβαση στην διεθνή τεχνογνωσία, εξειδικευμένη γνώση και βέλτιστες πρακτικές, στοιχεία που θα βρουν άμεση εφαρμογή για όλους της τους πελάτες, εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, διευρύνει τη γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της μέσω της άμεσης συνεργασίας της με πάνω από 100 συνεργάτες στο εξωτερικό, καθιστώντας την έναν πολύτιμο συνεργάτη για τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις. 

Για να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις νέες προκλήσεις που φέρνει αυτή η συνεργασία, η εταιρεία προχώρησε και σε δυναμική αναδιοργάνωση του Φορολογικού και Φοροτεχνικού Τμήματος, τοποθετώντας τον Partner της AS, Σταύρο Πετριδίσογλου, ως συντονιστή του τμήματος. Ο κ. Πετριδίσογλου είναι εξειδικευμένος σε θέματα φορολογίας Νομικών προσώπων, στις αναδιοργανώσεις επιχειρήσεων καθώς και στους εταιρικούς μετασχηματισμούς (αποσχίσεις, διασπάσεις, συγχωνεύσεις, μετατροπές). Επίσης το τμήμα διαθέτει πλέον τρεις directors με ξεχωριστές ειδικεύσεις: την Ελένη Μαραγκού με ειδίκευση σε θέματα ΦΠΑ Φορολογικών Αντιπροσώπων και Ακινήτων, την Μάρω Θωμοπούλου με ειδίκευση σε φορολογία Φυσικών προσώπων και θέματα Τεκμηρίωσης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (Transfer Pricing) και την Αφροδίτη Βογδανίδου, με ειδίκευση σε θέματα εμπορικού δικαίου, συγχωνεύσεων, μετατροπών εταιρειών, Φορολογική Αξιολόγηση (Tax Evaluation) κλπ.

Τους παραπάνω πλαισιώνουν ένα πλήθος από συνεργάτες, νομικοί και οικονομολόγοι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Accounting Solutions, κος Βαγγέλης Φάκος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ένταξή μας στο παγκόσμιο δίκτυο της WTS Global. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί για εμάς επιβράβευση αλλά και διεθνή αναγνώριση για την σταθερά ανερχόμενη πορεία της Accounting Solutions. Η θέση μας στην ελληνική αγορά ως μία κορυφαία εταιρεία στο χώρο των φορολογικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών ισχυροποιείται περαιτέρω και τα έμπειρα στελέχη του τμήματος μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάθε σχετική πρόκληση».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT