Όλα είναι στα Public + home & οι 530 άνθρωποι της MediaMarkt που απορροφήθηκαν πλήρως από τα Public
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όλα-είναι-στα-public-home-οι-530-άνθρωποι-της-mediamarkt-πο-562612081

Όλα είναι στα Public + home & οι 530 άνθρωποι της MediaMarkt που απορροφήθηκαν πλήρως από τα Public

Τα πρωτοποριακά concept stores συνδυάζουν τα καλύτερα από δυο συναρπαστικούς κόσμους, προϊόντα τεχνολογίας αλλά και οικιακές συσκευές.

Όλη η γκάμα των προϊόντων τεχνολογίας με προτάσεις για κάθε μέλος της οικογένειας και συσκευές σπιτιού με την υπογραφή κορυφαίων brands, σε άνετους, τεράστιους και φιλόξενους χώρους, με εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία σε κάθε τομέα. Τα 13 νέα μεγάλα concept store Public + home συνδυάζουν την κληρονομιά της MediaMarkt με τις υπηρεσίες και την εμπειρία των Public, για να προσφέρουν στους καταναλωτές μια κορυφαία εμπειρία αγορών σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία αναδεικνύονται σε ιδανικούς προορισμούς για συσκευές για το σπίτι, προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας.

Η MediaMarkt, έπειτα από δεκαοκτώ χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, δίνει τη σκυτάλη στα Public, που σταδιακά εμπλουτίζουν τον προϊοντικό τους κατάλογο με είδη σπιτιού. Τα δυο brands λιανικής είχαν ήδη θέσει ισχυρές βάσεις για τη δημιουργία του concept store Public + home μέσω της συνεργασίας τους των προηγούμενων τριών ετών, η οποία διευκόλυνε την απρόσκοπτη συνύπαρξη του κόσμου της MediaMarkt με αυτόν των Public. Τα καταστήματα MediaMarkt σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε Public + home ενσωματώνοντας την τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τις ανταγωνιστικές προσφορές της MediaMarkt και τις στρατηγικές συμφωνίες με κορυφαίες μάρκες όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips, Liebherr, Whirlpool κ.ά.

Ψυχαγωγία, τεχνολογία, φιλοξενία

Τα 13 καταστήματα Public + home διαθέτουν τεράστιους χώρους που φιλοξενούν με άνεση όλη τη γκάμα προϊόντων, με προτάσεις για όλη την οικογένεια, δυνατότητα στάθμευσης αλλά και εύκολη πρόσβαση δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες. Η γκάμα των συσκευών σπιτιού κορυφαίων brands έχει τοποθετηθεί σε φιλόξενους χώρους και επεκτείνεται διαδικτυακά με σύγχρονες μορφές ειδικών παραγγελιών και επίδειξης. «Η πλήρης απορρόφηση της MediaMarkt και η μετατροπή των καταστημάτων της σε Public + home είναι ιστορική στιγμή για το εγχώριο λιανεμπόριο» σημείωσε ο CEO της εταιρείας του Public Group Ρόμπυ Μπουρλάς και πρόσθεσε ότι «είμαστε περήφανοι που όχι μόνο ενσωματώνουμε το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών Media Markt στα Public, αλλά κυρίως τους ανθρώπους της, που έχουν υψηλή τεχνογνωσία και αγάπη για τον πελάτη. Τα νέα μας καταστήματα φέρνουν ένα ασύγκριτο συνδυασμό εξειδίκευσης και εμπειρίας που θα το αντιληφθεί κάποιος όταν τα επισκεφθεί».

Κορυφαία εξυπηρέτηση και προσφορές

Καθώς η MediaMarkt παραδίδει τα σκήπτρα στα Public, τα καταστήματα Public + home απορροφούν πλήρως τους 530 εξειδικευμένους ανθρώπους της MediaMarkt, που διαθέτουν τεχνογνωσία χρόνων στον τομέα των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων. Ειδικά στην αγορά μεγάλων συσκευών αλλά και σε ειδικά προγράμματα επιδότησης και ανακύκλωσης συσκευών, η νέα ενιαία ομάδα είναι διαθέσιμη να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν την κατάλληλη επιλογή με βάση τον προϋπολογισμό του σπιτιού τους.

Επίσης στα καταστήματα Public + home και στο Public.gr θα είναι διαθέσιμες οι δημοφιλείς σημαντικές προσφορές των Media Markt σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις. Οι καταναλωτές θα μπορούν καθημερινά να βρουν ευκαιρίες αγορών επώνυμων brand που, σε συνδυασμό με κορυφαίες υπηρεσίες θα δίνουν λύσεις σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι. Το MediaMarkt.gr μεταφέρθηκε στο αναβαθμισμένο Public.gr, που από το 2022 έχει προσθέσει ασυναγώνιστη ποικιλία μικρών και μεγάλων συσκευών για το σπίτι, επέκταση εγγύησης και πολλούς τρόπους εύκολων πληρωμών και παραδόσεων. Ήδη, τα εγγεγραμμενα μέλη των Media Markt αρχίζουν και απολαμβάνουν τις πρώτες προσφορές στα Public, που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες της οικογένειας. Στα καταστήματα Public + home και στο Public.gr συνεχίζεται απρόσκοπτα η αγοραστική εμπειρία για όλους τους καταναλωτές που έχουν ήδη κάνει τις αγορές τους από τη MediaMarkt, βρίσκοντας πλέον επιπρόσθετα οφέλη και υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT