ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
χρονια-οροσημο-το-2023-για-τη-δωδωνη-562626709

ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟ 2023 ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ

Η επιτυχημένη ελληνική εταιρεία συμπληρώνει 60 χρόνια λειτουργίας τιμώντας την παράδοση και επενδύοντας στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στη βιωσιμότητα.

Εξήντα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας συμπληρώνει φέτος η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1963, με έδρα τα Ιωάννινα παράγει εδώ και έξι δεκαετίες αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά, τυροκομικά και φυτικά προϊόντα και συνεχίζει να εξελίσσει την ιστορία της ενώ μετατρέπεται σε μια εταιρεία τροφίμων με διεθνή προσανατολισμό. Τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, τα οποία περιλαμβάνουν τη γνωστή παγκοσμίως Φέτα (Π.Ο.Π), το δημοφιλές στραγγιστό γιαούρτι, τα μοναδικά σε γεύση κίτρινα τυριά αλλά και φυτικά προϊόντα που λάνσαρε πρόσφατα, έχουν κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε στον ευλογημένο τόπο της Ηπείρου αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας», δηλώνει ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ. «Η επιτυχία μας αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια, της δέσμευσής μας στην ανώτερη ποιότητα και της εστίασής μας στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που έχουμε χτίσει ένα ισχυρό brand που εμπιστεύονται οι καταναλωτές και που έχουμε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας».

ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟ 2023 ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ-1
ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟ 2023 ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ-2

Παράδοση, βιωσιμότητα, καινοτομία

Η ΔΩΔΩΝΗ, πιστή στην παράδοση και με σεβασμό στην κληρονομιά της, καλύπτει πλήρως και με συνέπεια τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα και στον κόσμο για προϊόντα ελληνικά, αγνά και μοναδικά, έχοντας ταυτίσει το όνομά της με την υπεροχή στην γεύση και την υψηλή ποιότητα.

Σήμερα η εταιρεία παράγει περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς γαλακτοκομικών, τυροκομικών, φυτικών προϊόντων αλλά και αλμυρών σνακ, εξάγοντας σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους. Τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ αποτελούν το 50% των εξαγωγών τροφίμων της περιφέρειας Ηπείρου, ένα σημαντικό επίτευγμα για την εθνική οικονομία.

Η αφοσίωση της εταιρείας στη βιωσιμότητα και στις υπεύθυνες πρακτικές παραγωγής έχει επίσης αναγνωριστεί, καθιστώντας τη ΔΩΔΩΝΗ ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική γαλακτοβιομηχανία, ενώ ταυτόχρονα, η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και στηρίζει έμπρακτα και σταθερά την ελληνική αγροτική πρωτογενή παραγωγή. Το δυναμικό της ΔΩΔΩΝΗ ξεπερνά τα 600 άτομα ενώ διατηρεί σταθερή συνεργασία με χιλιάδες παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ετησίως περισσότεροι από 78.000 τόνοι ελληνικού αγελαδινού, κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος υφίστανται επεξεργασία στις εγκαταστάσεις της ΔΩΔΩΝΗ.

ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟ 2023 ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ-3

Ενέργειες κοινωνικής ευθύνης

Πλέον των άλλων σημαντικών δράσεων της, η εταιρεία υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια ενέργειες εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Έως και σήμερα έχει διαθέσει δωρεάν περισσότερες από 15 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων σε συνανθρώπους μας που τις είχαν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ άλλων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φορείς, όπως Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία και λοιπούς Θεσμικούς Ανθρωπιστικούς Φορείς με ειδική εστίαση, μέριμνα και ευαισθησία στο μέλλον του τόπου. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί ετησίως αναδεικνύει τον πολιτισμό και στηρίζει την παιδεία, την έρευνα, την καινοτομία και την κοινωνία.

ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟ 2023 ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ-4

«Είμαστε ακόμα στην αρχή»

«Καθώς ατενίζουμε το μέλλον, παραμένουμε προσηλωμένοι στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις όλων των καταναλωτών» σημειώνει ο κ. Παναγιωτάκης και δεσμεύεται ότι «θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους, την τεχνολογία και τις λειτουργίες μας συνολικά για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσουμε τη θέση μας ως ηγέτης στον κλάδο. Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT