ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
efood-μας-βοηθά-να-βοηθήσουμε-562656457

efood- μας βοηθά να βοηθήσουμε.

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με δύσκολες ειδήσεις για συνανθρώπους μας σε ανάγκη; Η σκέψη για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε περνά απ’το μυαλό μας αστραπιαία, όμως συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητας και η έλλειψη πληροφόρησης ή η πολυπλοκότητα της διαδικασίας αποτρέπουν τους περισσότερους.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, το efood μας έχει κάνει συμμέτοχους σε μια δράση κοινωνικής προσφοράς που βοηθά χιλιάδες συμπολίτες μας, δίνοντας μας παράλληλα την ευκαιρία και την  ικανοποίηση να συμβάλλουμε και εμείς με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, καθώς εξασκούμε μια καθημερινή μας συνήθεια, αυτή της παραγγελίας.

efood- μας βοηθά να βοηθήσουμε.-1

Το Love Delivered, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κινητοποιεί τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες του efood: το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να προσθέσουμε την παραγγελία μας, και η πλατφόρμα μας δίνει, προαιρετικά, την επιλογή να συνεισφέρουμε σε σημαντικούς κοινωνικούς σκοπούς, απλώς επιλέγοντας ένα κουμπί.

Το μοντέλο, αυτό της άμεσης δωρεάς, χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου για να υποστηριχθούν κοινωνικοί φορείς ή άμεσες ανάγκες από φυσικές καταστροφές.

Στο ίδιο πλαίσιο, το efood κινητοποίησε τους χρήστες του για να συμβάλλουν στην ανακούφιση από την μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε στη χώρα μας από τις εκτεταμένες πυρκαγιές του καλοκαιριού, οι οποίες κατέκαψαν πάνω από 1.800.000 στρέμματα και οδήγησαν στην αναγκαστική εκκένωση χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών.

Μέσα από το Love Delivered, το efood και οι χρήστες του πέτυχαν ένα διπλό σκοπό: να προσφέρουν άμεση ανακούφιση στους πληγέντες, να συνδράμουν στην επόμενη μέρα των κατοίκων, αλλά και να υποστηρίξουν τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, που με την αυταπάρνηση και τον ηρωισμό τους προστατεύουν όλους μας κάθε καλοκαίρι.

Η συνεισφορά του ήταν τεράστια, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας και αποδεικνύοντας πως, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ενδεικτικά:

Από την αρχή του 2023, το efood προσέφερε 20.000€ στο Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Αφιδνών (ΣΕΑΔ), για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του. Αλλά και τις κρίσιμες ώρες που η χώρα μας δοκιμαζόταν, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών, το efood με γρήγορα αντανακλαστικά προσέφερε γεύματα, ισοτονικά ροφήματα και 94 κιβώτια τρόφιμα, στηρίζοντας τους πυροσβέστες στο Μαρκόπουλο Ωροπού, στις Αχαρνές και τους κατοίκους της Μάνδρας. Παράλληλα, μερίμνησε και για την προσφορά γευμάτων και για τους εκατοντάδες εθελοντές του Dog’s Voice που με αυταπάρνηση περισυνέλλεξαν περισσότερα από 250 ζωάκια.

efood- μας βοηθά να βοηθήσουμε.-2

Το καλοκαίρι (από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβρη) “έτρεξε” ακόμη μια πολύ σημαντική προσπάθεια: οι χρήστες του efood και η πλατφόρμα, σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό “ΔΕΣΜΟΣ”, συγκέντρωσαν το ισχυρό ποσό των 28.300€. Το ποσό αυτό θα καλύψει κόστος εξοπλισμού των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυρόσβεσης της χώρας. Αυτός ο εξοπλισμός (μέσα ατομικής προστασίας κ.α.) χρειάζεται, όπως είναι φυσιολογικό, συνεχή ανανέωση, εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης αλλά και της κρισιμότητας της λειτουργίας του για την προστασία των εθελοντών μας.

efood- μας βοηθά να βοηθήσουμε.-3

Τέλος, επενδύοντας στο μέλλον και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα πιο αισιόδοξο αύριο, το efood, κινητοποιώντας τους χρήστες του μέσω του LoveDelivered, σε συνεργασία με το “Μαζί για το Παιδί” παρείχε ενίσχυση στην άμεση επαναλειτουργία των σχολείων στις πυρόπληκτες περιοχές, στην δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης και άθλησης και την προμήθεια σχολικών ειδών όπου υπάρχει ανάγκη.

Τελικά, το απλό πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT