Ο Κώστας Τσιμίκας υποστηρίζει ενεργά το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-κώστας-τσιμίκας-υποστηρίζει-ενεργά-562637539

Ο Κώστας Τσιμίκας υποστηρίζει ενεργά το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet

Με τη Novibet, συνεχίζει να ενώνει τις δυνάμεις του, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας, μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart. Για τη Novibet, η επιστροφή αξίας στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε το 2021 την πρωτοβουλία Giant Heart, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας.

Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Novibet, έχει ως όραμα να βελτιώσει έμπρακτα τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας, μέσα από ενέργειες ουσιαστικής προσφοράς, αναδεικνύοντας ότι ακόμα και η πιο μικρή πράξη αγάπης μπορεί να γίνει η αρχή για κάτι μεγάλο. Ήδη στα δύο χρόνια δραστηριοποίησης του Giant Heart έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές ενέργειες όπως η ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και η στήριξη οργανισμών με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο.

Σε αυτό το ταξίδι του Giant Heart, που δε σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται με την ίδια ένταση και προσήλωση με στόχο να αναλάβει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες και σε άλλα πεδία προσφοράς, συνοδοιπόρος είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Από κοινού Novibet και Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιούν δράσεις που θέτουν τις αξίες της κοινωνικής ευαισθησίας και της ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον στο επίκεντρο.

Κάνοντας τη διαφορά για τους συνανθρώπους μας

Μέσα από τη νέα καμπάνια του Giant Heart ο Κώστας Τσιμίκας, θυμίζει σε όλους τη δύναμη που έχουν ακόμα και οι πιο μικρές πράξεις προσφοράς κάνοντας ο ίδιος μια αναδρομή στο παρελθόν του. Αναπολεί, κομβικές στιγμές της ζωής του, όπως το γήπεδο όπου έπαιξε ποδόσφαιρο όταν ήταν ακόμα παιδί, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στις Σέρρες καθώς και τη στιγμή που τον καθόρισε, όταν απέκτησε την πρώτη του μπάλα ποδοσφαίρου – μία πράξη που οδήγησε την πορεία του από τις Σέρρες στα γήπεδα της Αγγλίας!

Στις Σέρρες, ξαναγύρισε πρόσφατα ο διεθνής ‘Έλληνας αμυντικός μαζί με τη Novibet για να παραδώσουν το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ», που κατασκευάστηκε από την αρχή σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές. Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε στην νεολαία των Σερρών μία σύγχρονη υποδομή, ένας χώρος όπου θα μπορούν να παίξουν, αλλά και να χαράξουν τη δική τους πορεία στο συναρπαστικό χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Τσιμίκας, εγκαινίασε το καλοκαίρι το νέο γήπεδο, παίζοντας τον πρώτο «φιλικό» αγώνα με παιδιά από την πόλη των Σερρών.

Ο Κώστας Τσιμίκας υποστηρίζει ενεργά το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet-1

Η Novibet, μέσω του προγράμματος Giant Heart έχει ως βασική προτεραιότητα την στήριξη οργανισμών με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο. Πρόσφατα μαζί με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή προχώρησαν σε μία δωρεά προς τον Οργανισμό «Άσυλο του Παιδιού», έναν πρότυπο χώρο φροντίδας και εκπαίδευσης παιδιών από 2 μηνών έως και 12 ετών, που εδρεύει στην Βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, από κοινού προχώρησαν σε παροχή ειδών αθλητικού ρουχισμού από το brand «KT21» του, Κώστα Τσιμίκα, για την κάλυψη των αναγκών των 358 παιδιών του οργανισμού.

Ο Κώστας Τσιμίκας υποστηρίζει ενεργά το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet-2

Η Συμμαχία Αγάπης της Novibet με κορυφαίους αθλητές πρεσβεύει ότι κάθε πράξη προσφοράς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από τη νέα καμπάνια της Novibet με τον Κώστα Τσιμίκα, το ευρύ κοινό παρακινείται να γίνει συμμέτοχο στις δράσεις του προγράμματος Giant Heart μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας giantheart.gr, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τις δικές τους προτάσεις σχετικά με την επόμενη ενέργεια που θα υλοποιηθεί.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT