Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πρόγραμμα-δεύτερο-σπίτι-από-την-κωτ-562654222

Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία

Η εταιρεία ενεργοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για να στηρίξει με δωρεά συσκευών πρώτης ανάγκης τους πιο ευπαθείς οικονομικά πολίτες στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Δίπλα στα χιλιάδες νοικοκυριά στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Θεσσαλίας στέκεται από τις πρώτες ημέρες της καταστροφής η εταιρεία Κωτσόβολος με δράσεις υποστήριξης των ανθρώπων που βρέθηκαν σε ανάγκη. Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να ανακτήσουν από τη λάσπη τις οικοσκευές τους, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη να αντικαταστήσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές μέσω του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» ή αποκτώντας τες σε ειδικές τιμές.

Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία-1
Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία-2

Πράξη αγάπης με κοινωνικό αποτύπωμα

Η Κωτσόβολος ενεργοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, το «Δεύτερο σπίτι», για να στηρίξει με δωρεά συσκευών πρώτης ανάγκης, όπως ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια ρούχων, τα νοικοκυριά στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και τους πιο ευπαθείς συμπολίτες μας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας με σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα, έχοντας μέχρι σήμερα στηρίξει 1300 οικογένειες με αντίστοιχες συσκευές. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι καταναλωτές καλούνται να δωρίσουν τις συσκευές που δεν χρειάζονται ώστε να παραχωρηθούν στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που αναζητούν τρόπους να ξαναστήσουν και να εξοπλίσουν το σπιτικό τους. Πρόκειται για μια «μικρή πράξη αγάπης που είναι τόσο μεγάλη και ικανή, ώστε να αλλάξει τη ζωή μιας οικογένειας προς το καλύτερο».

Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία-3
Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία-4
Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία-5

Πώς γίνεται η δωρεά

Η διαδικασία είναι απλή. Όποιος έχει στην κατοχή του μια συσκευή που δεν χρειάζεται μπορεί να τη δωρίσει δηλώνοντας το ενδιαφέρον του είτε σε μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα της αλυσίδας είτε καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 210-2899999 είτε επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://www.kotsovolos.gr/pages/second-home. Οι καταναλωτές μπορούν να δωρίσουν ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια ρούχων και κουζίνες που είναι λειτουργικά, δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα που επηρεάζει την απόδοσή τους και είναι έως και 10 ετών. Στη συνέχεια η εταιρεία αναλαμβάνει να παραλάβει δωρεάν τη συσκευή, να την ελέγξει και, εφόσον πληροί τα κριτήρια, θα την απολυμάνει και θα φροντίσει να την παραλάβει μια οικογένεια στη Θεσσαλία που επλήγη από την καταστροφική κακοκαιρία των προηγούμενων εβδομάδων. Ως επιβράβευση αυτής της πράξης, οι καταναλωτές που προχώρησαν στη δωρεάν των ηλεκτρικών συσκευών τους θα λάβουν από την Κωτσόβολος μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ*.

Παράλληλα, και πάλι με στόχο την υποστήριξη των κατοίκων της Θεσσαλίας στην επίπονη και πολύμηνη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών, η εταιρεία έχει ανακοινώσει την παροχή ειδικών τιμών σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων, με επιπλέον όφελος ακόμα και στις ήδη υπάρχουσες προσφορές. Συγκεκριμένα: 20% επιπλέον όφελος σε οικιακές συσκευές, έως 10% επιπλέον όφελος σε προϊόντα τεχνολογίας, 30% επιπλέον όφελος σε υπηρεσίες προστασίας Total Support Insurance, καθώς και δωρεάν μεταφορικά και υπηρεσίες εγκατάστασης.

Πρόγραμμα «Δεύτερο σπίτι» από την Κωτσόβολος για την στήριξη των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία-6

2,5 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης

Η Κωτσόβολος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τους τοπικούς φορείς και προχώρησε άμεσα στην παράδοση στους πληγέντες δήμους 2,5 τόνων με είδη πρώτης ανάγκης, μεταξύ άλλων περίπου 100.000 εμφιαλωμένων συσκευασιών νερού, μεγάλων ποσοτήτων με είδη καθαρισμού, τρόφιμα και σχολικά, ενώ έχει επίσης διαθέσει φορτηγά του στόλου της για τη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους δήμους. Οι άνθρωποι από τα τοπικά καταστήματα της Κωτσόβολος τέλος κινητοποιούνται διαρκώς συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών τους.

*Για εξαργύρωση σε επόμενη αγορά αξίας άνω των 99€

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT