Έξυπνες συνήθειες που αλλάζουν τις χρηματιστηριακές σας συναλλαγές
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-συνήθειες-που-αλλάζουν-τις-χρ-562650823

Έξυπνες συνήθειες που αλλάζουν τις χρηματιστηριακές σας συναλλαγές

Η διαπραγμάτευση μετοχών αποτελεί ένα δυναμικό και δυνητικά επικερδές εγχείρημα, που απαιτεί συνδυασμό γνώσης, πειθαρχίας και αποτελεσματικών στρατηγικών.

Είτε είστε έμπειρος επενδυτής είτε μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας στον κόσμο των επενδύσεων, η καλλιέργεια έξυπνων συνηθειών είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να διεκδικήσετε μία επιτυχημένη πορεία στο χρηματιστήριο. Ας δούμε τις συνήθειες εκείνες που θα μεταμορφώσουν την εμπειρία σας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και ανθεκτικό χαρτοφυλάκιο και να επιτύχετε τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους.

Μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στην αγορά

Ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι να είστε καλά ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον χώρο. Δεν είναι κάτι δύσκολο, καθώς στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η πρόσβαση σε δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο, αλλά και σε νέα και γνώσεις ειδικών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Επωφεληθείτε από τον πλούτο πληροφοριών που είναι διαθέσιμος online και αξιοποιήστε τον πριν λάβετε αποφάσεις για τις συναλλαγές σας. Μείνετε ενημερωμένοι για τρέχοντα γεγονότα, οικονομικούς δείκτες και γεωπολιτικές εξελίξεις που μπορούν να επηρεάσουν τη χρηματιστηριακή αγορά και αξιοποιήστε πηγές και πλατφόρμες συναλλαγών που παρέχουν ενημερωμένα δεδομένα αγοράς. Η ενημέρωση σχετικά με αυτές τις μετρήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις τάσεις και τα πιθανά σημεία που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας, πριν προβείτε σε κάποια αγορά ή πώληση μετοχής.

Έξυπνες συνήθειες που αλλάζουν τις χρηματιστηριακές σας συναλλαγές-1

Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που συναντώνται στον κόσμο των επενδύσεων σε μετοχές είναι η λήψη αποφάσεων βασισμένων στην παρορμητικότητα, χωρίς επαρκή σκέψη και προετοιμασία. Για να αποφύγετε αυτήν την παγίδα και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το χρηματιστηριακό σας portfolio, είναι απαραίτητο να έχετε ένα καλά καθορισμένο πλάνο, που αποτελεί τη βάση για κάθε επιτυχημένο επενδυτή. Το πλάνο σας πρέπει να περιλαμβάνει τα κριτήρια που χρησιμοποιείτε για τις αγορές σας, την ανοχή σας στον κίνδυνο και την συνολική επενδυτική στρατηγική σας, ενώ θα σας βοηθήσει να αντισταθείτε σε παρορμήσεις και να παραμείνετε πιστοί στη στρατηγική σας.

Ορίστε ειδοποιήσεις και παρακολουθήστε την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας

Είναι σημαντικό να ορίζετε ειδοποιήσεις και να παρακολουθείτε τακτικά την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιήστε τις ειδοποιήσεις τιμών για να ενημερώνεστε όταν επιτυγχάνονται συγκεκριμένες τιμές μετοχών, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αντιδράτε γρήγορα σε κινήσεις που ευθυγραμμίζονται με τις στρατηγικές συναλλαγών σας. Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες που παρέχονται από την πλατφόρμα συναλλαγών σας για να παρακολουθείτε την απόδοση των μετοχών σας. Υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία που προσδιορίζουν τις βραχυπρόθεσμες τάσεις, οι οποίες μπορούν να παρουσιάσουν ευκαιρίες για γρήγορα κέρδη. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα σας μπορεί να σας προσφέρει δυνατότητες τεχνικής ανάλυσης, απαραίτητες για το καθημερινό σας trading. Πειραματιστείτε με ποικιλία σχεδιαστικών εργαλείων, τεχνικών δεικτών, τεχνικών σχηματισμών και πάρτε τις επενδύσεις σας στα χέρια σας.

Έξυπνες συνήθειες που αλλάζουν τις χρηματιστηριακές σας συναλλαγές-2

Η πλατφόρμα που αλλάζει τις χρηματιστηριακές σας συναλλαγές

Υπάρχουν πλατφόρμες που όχι μόνο σας διευκολύνουν, αλλά μπορούν να σας κατευθύνουν με τα διαθέσιμα εργαλεία στη διαχείριση του χαρτοφυλακίου σας με τον καλύτερο τρόπο. Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Eurobank Trader και το Eurobank Trader App της Eurobank Equities εκτελείτε online τις επενδυτικές συναλλαγές σας σε αγορές της Ελλάδας ή του εξωτερικού και παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιό σας όπου κι αν βρίσκεστε. Επενδύετε online σε κατηγορίες επενδυτικών προϊόντων στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές. Επιλέγετε ανάμεσα σε 8.000 μετοχές που είναι εισηγμένες στα σημαντικότερα χρηματιστήρια του κόσμου, ενώ με το εργαλείο Quick Quote μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις μετοχές που σας ενδιαφέρουν και να καταχωρίζετε τις εντολές αγοράς και πώλησης. Με το Eurobank Trader βλέπετε online το χαρτοφυλάκιό σας σε πραγματικό χρόνο και παρακολουθείτε την αποτίμηση και την πορεία του με καθυστέρηση μερικών λεπτών. Με το Trader’s Eye παρακολουθείτε τις χρηματιστηριακές τιμές, έχετε πρόσβαση σε εργαλεία τεχνικής ανάλυσης και λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Επιπρόσθετα, με ταυτοποίηση δύο επιπέδων και χρήση των βιομετρικών στοιχείων, η Eurobank Equities προστατεύει την ασφάλεια των συναλλαγών σας, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι συναλλαγές που εκτελείτε από την πλατφόρμα και την εφαρμογή του Eurobank Trader επιβαρύνονται με χαμηλότερες προμήθειες σε σχέση με τις συναλλαγές που εκτελείτε τηλεφωνικά μέσω της Eurobank Equities. Μπορείτε να συνδέεστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Eurobank Trader από τον browser στο κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας, ενώ για να διαχειρίζεστε τις επενδύσεις σας μέσα από το Eurobank Trader App, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν στη συσκευή σας Android και iOS.

Αναζητώντας τον δρόμο της επιτυχίας

Η διαπραγμάτευση μετοχών δεν είναι μια εγγυημένη πορεία προς τον πλούτο, όμως καλλιεργώντας έξυπνες συνήθειες, βελτιώνοντας συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας και επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες και εφαρμογές, όπως το Eurobank Trader, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται, να ανοίξετε νέες προοπτικές και να προσεγγίσετε το επενδυτικό σας μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT