ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-νέο-σπίτι-των-public-562661854

Το νέο σπίτι των Public

Επενδύοντας στην τεχνολογία αιχμής, τα Public εγκαινιάζουν το μεγαλύτερο outlet οικιακών συσκευών και προϊόντων ψυχαγωγίας στην Ελλάδα.

Εδώ και λίγες μέρες η αγορά της οικιακής τεχνολογίας έχει αποκτήσει ένα νέο φιλόξενο σπίτι για αγορές σε πολύ προνομιακές τιμές. Το νέο Public Outlet, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τέλη Σεπτεμβρίου, βρίσκεται στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματος Public + home, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στο σημείο όπου συναντιούνται ο Πειραιάς με την Αθήνα και έχει ήδη κερδίσει τους λάτρεις των προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας.

Η οικογένεια Public έχει εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Μέσα στα 18 χρόνια παρουσίας της -από το μακρινό 2005 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης έως σήμερα- έχει κερδίσει το εγχώριο καταναλωτικό κοινό, γιατί έχει αποδείξει ότι η αξιοπιστία, η ποικιλία και η ανανέωση των προϊόντων, σε συνδυασμό με την προσαρμογή στα οικονομικά δεδομένα κάθε εποχής, είναι πρωταρχικό μέλημα. Το νέο Public Outlet ακολουθεί τον κανόνα, προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, με έως και 70% έκπτωση σε συσκευές κάθε είδους. Μαθητές, φοιτητές, νέοι επαγγελματίες και νοικοκυριά θα επωφεληθούν τόσο από τις ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής όσο και από τις χαμηλές δόσεις των προϊόντων.

Το νέο σπίτι των Public-1

Η έκθεση απλώνεται σε επιφάνεια άνω των 1.000 τ.μ., καθιστώντας το νέο χώρο το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα. Οι φίλοι της Public θα βρουν εδώ την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας: wearables όπως smartwatches και activity trackers με αισθητήρα καρδιακών παλμών, drones, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες υψηλής ευκρίνειας, προϊόντα gaming με σύγχρονες και ρετρό κονσόλες, σταθεροί υπολογιστές και laptop για κάθε χρήστη, από αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον ψηφιακό κόσμο μέχρι επαγγελματίας με αυξημένες ανάγκες, περιφερειακά όπως πληκτρολόγια, mousepad, ακουστικά headset, web cameras, αλλά και τηλεοράσεις με την υπογραφή των πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστών, home cinema, προϊόντα Hi-Fi (υψηλής ποιότητας ήχου), οικιακές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, στεγνωτήρια), μικροσυσκευές και αξεσουάρ ευεξίας για μασάζ στο σώμα συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση προϊόντων τεχνολογίας της χώρας.

Το νέο σπίτι των Public-2

Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει προτάσεις από διαφορετικές μάρκες, αναγνωρισμένες και αξιόπιστες, ενώ όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και φέρουν εγγύηση, προς άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Επιπλέον, οι επισκέπτες του Public Outlet έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία εγκατάστασης νέας συσκευής και απεγκατάστασης της παλιάς, όπως και δωρεάν ανακύκλωση.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής αποτυπώνεται και στο σύστημα πληρωμών. Όπως συμβαίνει σε όλο το δίκτυο καταστημάτων των Public, αλλά και στο public.gr, οι αγορές ολοκληρώνονται εύκολα και γρήγορα, μέσω της υπηρεσίας Public Now Pay Later και των εφαρμογών, Klarna και FlexPay, που επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία στις αγορές, με τους καταναλωτές να επιλέγουν το πλάνο πληρωμής που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Το νέο εκπτωτικό κατάστημα Public Outlet αποτελεί ένα σπίτι για όλους όσοι αντιμετωπίζουν τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας σαν κομμάτι της ζωής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT