Όλοι γύρω από ένα τραπέζι: Γιατί όταν αγαπάς, μοιράζεσαι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όλοι-γύρω-από-ένα-τραπέζι-γιατί-όταν-αγ-562665979

Όλοι γύρω από ένα τραπέζι: Γιατί όταν αγαπάς, μοιράζεσαι

Η νέα καμπάνια της Melissa με πρωταγωνιστές την οικογένεια Αντετοκούνμπο μας θυμίζει την αξία του να μοιράζεσαι.

Τα ζυμαρικά είναι μέρος του γαστρονομικού και του συναισθηματικού μας DNA. Ποιός δεν έχει περιμένει με ανυπομονησία το κυριακάτικο παστίτσιο, το μελωμένο γιουβέτσι της μαμάς ή τα μακαρόνια με κιμά; Από τις πιο γιορτινές μακαρονάδες φούρνου, τις γαριδομακαρονάδες που μοσχοβολάνε ούζο και τα «επίσημα» κανελόνια στα καλέσματα μέχρι την πιο απλή μακαρονάδα «μπλουμ» ή και μόνο με τυρί που έρχεται να σώσει την κατάσταση όταν το ψυγείο είναι άδειο, τα ζυμαρικά έχουν ξεχωριστή θέση στις ζωές μας και όλα μας θυμίζουν από κάτι. Δεν είναι μόνο το ίδιο το φαγητό. Είναι το μοίρασμα. Η γεύση από την μακαρονάδα με μυζήθρα και καμμένο βούτυρο είναι για πάντα το νοιάξιμο της γιαγιάς που κανακεύει τα εγγόνια. Τα σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα που σου ετοίμασαν για να σε περιμένουν στο τραπέζι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά απο τη μαμά. Τα αμερικάνικα mac n’ cheese που φτιάξαμε μαζί με την παρέα ένα βράδι για να φάμε όσο βλέπαμε την ταινία στο σπίτι ή η σπεσιαλιτέ του μπαμπά, το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι που λαχταράμε είτε είναι εποχή νηστείας είτε όχι. Ένα πιάτο ζυμαρικά που μοιράζεται είναι ο πιο απλός τρόπος να προσφέρουμε και να δεχτούμε φροντίδα από αυτούς που αγαπάμε, από την οικογένεια, τους φίλους, τον γείτονα.

Λίγα και απλά υλικά είναι όλα και όλα τα συστατικά των ζυμαρικών. Εύκολη, γρήγορη, προσιτή τροφή -δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχουν αγαπηθεί τόσο μέσα στα χρόνια και έπειτα έχουν γίνει αγωγοί για το μοίρασμα της αγάπης. Η ζωή γεμίζει, όταν μοιράζεσαι εμπειρίες, στιγμές, σκέψεις, ιστορίες. Η ζωή γεμίζει, όταν μοιράζεσαι αγάπη, πάθος, καλοσύνη, μία μακαρονάδα που έφτιαξες με φροντίδα. Αυτά έρχονται στο μυαλό παρακολουθώντας και τη νέα καμπάνια της Melissa, του Νο1 παραγωγού ζυμαρικών στην Ελλάδα και ενός ονόματος που έχουμε συνδέσει με όλα τα παραπάνω.

Με πρωταγωνιστές την οικογένεια Αντετοκούνμπο ξεκινά το πιο συναρπαστικό τραπέζι γεμάτο Melissa που μας θυμίζει την αξία του να μοιράζεσαι, για να καταλήξει σε ένα τραπέζι-αγκαλιά που μας χωράει όλους. Μια φαινομενικά απλή πράξη, μπορεί να φέρει την πληρότητα που όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά αποζητά. Τα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο αποπνέουν την οικογενειακή θαλπωρή και τη ζεστασιά που αναδύει ένα αχνιστό πιάτο ζυμαρικών σε ένα μεγάλο κυριακάτικο τραπέζι γύρω από το οποίο συγκεντρώνονται αγαπημένα πρόσωπα, από το παρελθόν και το τώρα. Οι μακαρονάδες της ζωής μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους τις μοιραζόμαστε.

Όλοι γύρω από ένα τραπέζι: Γιατί όταν αγαπάς, μοιράζεσαι-1

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT