Αντικειμενικές και ανεξάρτητες οι ασφαλιστικές υπηρεσίες του insurancemarket
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αντικειμενικές-και-ανεξάρτητες-οι-ασ-562674910

Αντικειμενικές και ανεξάρτητες οι ασφαλιστικές υπηρεσίες του insurancemarket

Ενισχύεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς το insurancemarket μετά από έλεγχο αντικειμενικότητας και ανεξαρτησίας που πραγματοποίησε πιστοποιημένη ελεγκτική εταιρεία.

Με 12 χρόνια παρουσίας στον ασφαλιστικό κλάδο, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, το insurancemarket, έχει αλλάξει τον τρόπο ασφάλισης προς όφελος των καταναλωτών που αναζητούν αξιόπιστα πακέτα ασφάλειας οχήματος, κατοικίας και υγείας. Σε συνεργασία με 29 ασφαλιστικές εταιρείες, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συγκρίνουν εύκολα τα ασφαλιστικά προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, ώστε η επιλογή που θα κάνουν να εξασφαλίζει την καλύτερη σχέση κόστους-ωφέλειας.

Η εταιρεία θέτοντας τη διαφάνεια και την ικανοποίηση των καταναλωτών στο επίκεντρο, κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης. Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο διασφάλισης ανεξαρτησίας και αντικειμενικότητας της πλατφόρμας που προέβη πιστοποιημένη ελεγκτική εταιρεία, επισκοπήθηκαν οι εσωτερικοί μηχανισμοί και διαδικασίες του insurancemarket με σκοπό την επιβεβαίωση της ανεξαρτησίας και αντικειμενικότητας του, ως προς τις ασφαλιστικές εταιρείες των οποίων είναι διαμεσολαβητής των ασφαλιστικών προϊόντων τους. Ο έλεγχος διενεργήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Εργασιών Διασφάλισης 3000 «Έργα Διασφάλισης Πέραν του Ελέγχου ή Επισκόπησης Ιστορικής Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης» το οποίο έχει εκδοθεί από το Συμβούλιο Διεθνών Προτύπων και Προτύπων Διασφάλισης (IAASB).  

Αναλυτικότερα, εξετάστηκε σε δειγματοληπτική βάση το τεκμηριωτικό υλικό που συλλέχθηκε με σκοπό την παροχή περιορισμένης διασφάλισης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση της σχεδιαστικής αποτελεσματικότητας και καταλληλόλητας των δικλείδων ασφαλείας με τη μελέτη μιας περίπτωσης, εξέταση της επάρκειας και πληρότητας των δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τον σχεδιασμό των δικλείδων ασφαλείας, και τέλος, διενέργεια συνεντεύξεων με τη Διοίκηση και τα εμπλεκόμενα στελέχη για παροχή πληροφοριών, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Έκθεσης Διασφάλισης της πιστοποιημένης ελεγκτικής εταιρείας, όλοι οι εσωτερικοί έλεγχοι και οι σχετικές διαδικασίες του insurancemarket, είναι αποτελεσματικά σχεδιασμένες από κάθε ουσιώδη άποψη.

Σε έναν κλάδο όπου η εμπιστοσύνη είναι υψίστης σημασίας, ένας έλεγχος που αφορά την ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την απόφαση αγοράς από πλευράς των καταναλωτών. Με την πιστοποίηση της ελεγκτικής εταιρείας επιβεβαιώνεται ότι το insurancemarket θέτει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των πελατών και τα προβαλλόμενα αποτελέσματα σύγκρισης προκύπτουν από διαφανείς και αμερόληπτες διεργασίες της εταιρείας.

Ο Μανώλης Μαρσέλλος, Γενικός Διευθυντής του insurancemarket, δηλώνει σχετικά “Το insurancemarket είναι η πρώτη online υπηρεσία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα που πιστοποιεί, μέσω μίας μεγάλης ελεγκτικής εταιρείας, την αντικειμενικότητα και διαφάνεια των διαδικασιών και υπηρεσιών της. Οι παραπάνω αρχές αποτελούν τον πυλώνα όλων μας των αποφάσεων και θεμελιακές αιτίες στην εδραίωσή μας ως τη μεγαλύτερη online υπηρεσία σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Η έκθεση αυτή επιβεβαιώνει και ενισχύει ουσιαστικά, την πολυετή αποστολή μας ως μία αμιγώς αντικειμενική, ανεξάρτητη, διαφανής και υπέρ του καταναλωτή υπηρεσία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης”.

Το insurancemarket έχει βραβευτεί δεκάδες φορές για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και την εξυπηρέτησή του. Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο κάθε καταναλωτή, προσφέροντάς του σύγχρονα εργαλεία για να συγκρίνει όλες τις διαθέσιμες επιλογές στην ασφάλιση, το χρήμα και την ενέργεια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT