Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα, όχι στην προστασία σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εκπτώσεις-στα-ασφάλιστρα-όχι-στην-προ-562674940

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα, όχι στην προστασία σας

H Eurolife FFH προσφέρει στους ασφαλισμένους της ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα μέσα από το οποίο εξασφαλίζουν σημαντικές εκπτώσεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια που συνάπτουν.

Ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει ότι όσο μεγαλώνουν οι ασφαλιστικές σας ανάγκες τόσο μειώνονται τα ασφάλιστρα που καταβάλλετε. Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από το πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ που προσφέρει στους ασφαλισμένους της η Eurolife FFH, μέσω του οποίου αποκτούν σημαντικές εκπτώσεις ανάλογα με τον αριθμό των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχουν στην κατοχή τους.

Προκειμένου να επωφεληθεί κανείς από τις προσφερόμενες εκπτώσεις μέσω του EurolifeSYN+, θα πρέπει να διαθέτει από δύο ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω, σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης φυσικών προσώπων και σε επιλεγμένα προϊόντα στην ασφάλιση οχήματος, κατοικίας, υγείας, online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων. Η έκπτωση στην αγορά κάθε συμβολαίου ενεργοποιείται με την προϋπόθεση ότι είναι σε ισχύ τα προηγούμενα και εφαρμόζεται με βάση τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά, δηλαδή όσο περισσότερα συμβόλαια έχουν στην κατοχή τους οι ασφαλισμένοι τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση στο ασφάλιστρό τους. Πιο συγκεκριμένα, δικαιούνται 5% έκπτωση στο δεύτερο συμβόλαιο που αγοράζουν, 10% στο τρίτο συμβόλαιο που συνάπτουν, 15% στο τέταρτο και 15% σε κάθε επόμενο. Ο προαναφερθείς μηχανισμός εκπτώσεων δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή οχήματος για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Ακόμη και αν τα συμβόλαια αφορούν διαφορετικά μέλη της ίδιας οικογένειας οι εκπτώσεις θα ισχύουν, με την προϋπόθεση τα εκάστοτε προϊόντα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και η αγορά των συμβολαίων να έχει γίνει από το ίδιο πρόσωπο. Τις εκπτώσεις του προγράμματος δικαιούνται επίσης άνθρωποι που έχουν δυο συμβόλαια στην ίδια προϊοντική κατηγορία (για παράδειγμα, ένα συμβόλαιο ασφάλισης σπιτιού και ένα συμβόλαιο ασφάλισης περιεχομένου σπιτιού).

Σημαντικό είναι δε να διευκρινιστεί ότι τα ασφαλιστικά προϊόντα μπορούν να αγοραστούν από διαφορετικά δίκτυα πωλήσεων, αρκεί το εκάστοτε προϊόν να διατίθεται από το δίκτυο της επιλογής του πελάτη.

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα, όχι στην προστασία σας-1

Για νέους και υφιστάμενους πελάτες

Από το νέο καινοτόμο πρόγραμμα EurolifeSYN+, που μεγιστοποιεί την προστασία αλλά και το όφελος για τους ασφαλισμένους της Eurolife FFH, μπορούν να επωφεληθούν νέοι αλλά και υφιστάμενοι πελάτες. Εκείνοι που ήδη διαθέτουν ασφαλιστικά προϊόντα στη Eurolife FFH θα λάβουν την αντίστοιχη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου τους συμβολαίου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδανικό για όσους επιθυμούν να φροντίσουν για την κάλυψη των ίδιων και των αγαπημένων τους προσώπων με όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο τρόπο, μέσα από διαφορετικά ασφαλιστικά προϊόντα, και ταυτόχρονα να επιβραβεύονται από την εταιρεία για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Είναι επίσης ο τρόπος της Eurolife FFH να επιστρέφει αξία στους πελάτες της και να τους παρέχει όφελος και κίνητρο να επιλέγουν διαφορετικά ασφαλιστικά προγράμματα, ενθαρρύνοντάς τους να εξασφαλίζουν ακόμη πιο ολοκληρωμένη προστασία και κάλυψη.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να επενδύει σε ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που υποστηρίζουν τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της, επιστρέφοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα, όχι στην προστασία σας-2

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT