Δημιουργώντας ένα πλήρως ψηφιακό μέλλον για την παγκόσμια ναυτιλία
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δημιουργώντας-ένα-πλήρως-ψηφιακό-μέλ-562689670

Δημιουργώντας ένα πλήρως ψηφιακό μέλλον για την παγκόσμια ναυτιλία

Με την υπηρεσία Commercial Maritime, η SES παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών με συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός δικτύου, από τα πρώτα στάδια λειτουργίας του έως την εξασφάλιση μιας εξατομικευμένης και απρόσκοπτης εμπειρίας, παρέχοντας τη βέλτιστη απόδοση. 

Καθώς αυξάνεται η πίεση για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αλλά και για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της αλυσίδας εφοδιασμού, καθίσταται ολοένα και πιο απαραίτητη η υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων που θα προσφέρουν ασφαλή συνδεσιμότητα στον τομέα της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Παρέχοντας παγκόσμια κάλυψη, ευέλικτη κατανομή εύρους ζώνης (bandwidth), δυνατότητα υποστήριξης επιχειρηματικών εργαλείων σε πραγματικό χρόνο, απομακρυσμένη πρόσβαση αλλά και υψηλής απόδοσης ευρυζωνική σύνδεση, η υπηρεσία Commercial Maritime της SES έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ψηφιακές ανάγκες των ναυτιλιακών επιχειρήσεων – τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Παροχή δεδομένων για την επίτευξη της συνδεσιμότητας στην παγκόσμια ναυτιλία

Η υπηρεσία Commercial Maritime παρέχει αξιόπιστη, ευέλικτη και υψηλής απόδοσης συνδεσιμότητα, επιτρέποντας στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις να κάνουν το επόμενο βήμα για την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Η υπηρεσία βασίζεται στο παγκόσμιο δίκτυο των δορυφόρων μας αλλά και σε συστήματα εδάφους επόμενης γενιάς όπως το Παγκόσμιο Δικτύο Skala (Skala Global Network).

Μέσω αυτής της εξατομικευμένης υπηρεσίας, είναι δυνατή η υποστήριξη της ανάπτυξης εφαρμογών μέσω cloud, η παροχή ευρυζωνικής σύνδεσης υψηλής απόδοσης για τα πληρώματα, καθώς και η επέκταση των λειτουργιών της επιχείρησης ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην υπάρχουσα ζήτηση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Εμπειρία υψηλής ποιότητας: Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μεταξύ περιοχών με μεγάλη γεωγραφική απόσταση, εξασφαλισμένων με την υπογραφή ενός SLA (service level agreement) ανά πλοίο. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα διαμοιρασμού προκαθορισμένων SLA μεταξύ απομακρυσμένων πλοίων με τη χρήση ενός bandwidth pool.

Διαχρονική δυνατότητα επέκτασης: Παροχή αξιόπιστης συνδεσιμότητας με χωρητικότητα, η οποία είναι επαρκής για την ανάπτυξη ενός συνόλου υπηρεσιών, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να υποστηρίξει την εκάστοτε ζήτηση.

Ασυναγώνιστη ευελιξία: Βελτίωση της αποδοτικότητας του εκάστοτε δικτύου ως αποτέλεσμα του καταμερισμού του εύρους ζώνης σε αναγκαίες λειτουργίες.

Σύνδεση σε Cloud: Παροχή εξατομικευμένης σύνδεσης cloud για ναυτιλιακές επιχειρήσεις, προσφέροντας one-hop πρόσβαση στους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών cloud.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα: Εξασφάλιση ευρυζωνικής συνδεσιμότητας, χωρίς διακοπή, με αυτόματη εναλλαγή δέσμης (beam switching) που διατηρεί τα πλοία συνδεδεμένα καθώς ταξιδεύουν.

Παγκόσμια διαχείριση του εύρους ζώνης: Διαχείριση του εύρους ζώνης ως ενιαίου χώρου συγκέντρωσης σε μια περιοχή κάλυψης που μπορεί να εκτείνεται σε πολλαπλές δέσμες σημείων.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες Commercial Maritime της SES στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT