Τεχνογνωσία, τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τεχνογνωσία-τεχνολογίες-αιχμής-και-κ-562703800

Τεχνογνωσία, τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις

H UNISON προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης που εγγυώνται τη διατήρηση της αξίας του εταιρικών ακινήτων και επαγγελματικών χώρων, την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική.

Προληπτική και διορθωτική τεχνική συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων, κατασκευές και ανακαινίσεις κτιριακών υποδομών, μελέτες διαρρύθμισης και αναδιαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων, ενεργειακή διαχείριση και προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία UNISON, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα Διαχείρισης Εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, προσφέρει πολυεπίπεδες υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης επιχειρηματικών κτιρίων και επαγγελματικών χώρων, που εγγυώνται τη διατήρηση και αύξηση του κτιριακού κεφαλαίου των ελληνικών επιχειρήσεων. Το κτιριακό κεφάλαιο μιας επιχείρησης κινδυνεύει με μείωση της αξίας του αν με τα χρόνια δεν υπάρξει επένδυση στην σωστή επίβλεψη, διαχείριση, επισκευή και συντήρησή του. Η αλλοίωση της εικόνας των κτιριακών εγκαταστάσεων μιας εταιρείας αντανακλά στην ίδια την εικόνα της επιχείρησης συμβάλλοντας στη δημιουργία και διατήρηση ενός ισχυρού brand. Οι τεχνικές υπηρεσίες της UNISON μπορούν να αναλάβουν την σωστή τεχνική συντήρηση των εταιρικών κτιριακών εγκαταστάσεων και να διεκπεραιώσουν μια σειρά ολοκληρωμένων μελετών και εργασιών που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών και τα εταιρικά διαπιστευτήρια της επιχείρησης.

Τεχνογνωσία, τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις-1

Ο τεχνικός σύμβουλος της UNISON θα αναλύσει τις κτιριακές ανάγκες της επιχείρησης, προτείνοντας την πιο ευέλικτη, διάφανη και εξατομικευμένη λύση με στόχο την παράταση της αξίας του ακινήτου και τη βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεών σας. Η UNISON διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και είναι σε θέση να προσφέρει άριστες υπηρεσίες ακόμα και στις πιο σύνθετες εγκαταστάσεις.

Οι κύριες τεχνικές υπηρεσίες της UNISON περιλαμβάνουν: προληπτική τεχνική συντήρηση, διορθωτική τεχνική συντήρηση, κατασκευές, ανακατασκευές και ανακαινίσεις, μελέτες διαρρύθμισης και αναδιαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων και ενεργειακή διαχείριση κτιρίων-εξοικονόμηση ενέργειας.

Προληπτική και διορθωτική συντήρηση

Η προληπτική συντήρηση αφορά στην τακτική προγραμματισμένη συντήρηση των εγκαταστάσεων, η οποία αποσκοπεί στη διατήρηση της εύρυθμης, απρόσκοπτης και ασφαλούς λειτουργία τους και στον περιορισμό μελλοντικών βλαβών και συμβάλει στον περιορισμό και στη μείωση βλαβών του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Ενδεικτικά, πραγματοποιείται προληπτική συντήρηση σε UPS, πυρανίχνευση, πυρόσβεση, πυροσβεστήρες, ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (ΗΖ), ανελκυστήρες, HVAC, υποσταθμούς-μετασχηματιστές, δίκτυο ύδρευσης, δίκτυο αποχέτευσης, CCTV, φωτισμό ασφαλείας, συστήματα συναγερμού κ.λπ.

Τεχνογνωσία, τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις-2

Η διορθωτική-επεμβατική συντήρηση αφορά βλάβες που ενδεχομένως να παρουσιαστούν και περιλαμβάνει την αντιμετώπιση και αποκατάσταση οποιουδήποτε προβλήματος ή δυσλειτουργίας και την επαναφορά σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας του εξοπλισμού. Περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές εργασίες, όπως ηλεκτρολογικές εργασίες, υδραυλικές, οικοδομικές, κλιματισμού και ειδικές εγκαταστάσεις.

Μελέτες διαρρύθμισης και αναδιαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων

H UNISON επενδύει διαρκώς σε νέες στρατηγικές συνεργασίες, καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα και αναλαμβάνει τεχνικά και κατασκευαστικά πρότζεκτ, παρέχοντας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων. Η εταιρεία αναλαμβάνει από μικρομεσαία έως και μεγάλα, σύνθετα πρότζεκτ που αφορούν από έργα υποδομής έως ανακαινίσεις κτιρίων και ξενοδοχείων.

Η UNISON υλοποιεί κατασκευές, ανακατασκευές και ανακαινίσεις επαγγελματικών κτιρίων και εγγυάται την ποιότητα κατασκευής, με γνώμονα την ασφάλεια και τις εξατομικευμένες ανάγκες των ανθρώπων, τη λειτουργικότητα των χώρων και την υψηλή αισθητική.

Ενεργειακή διαχείριση κτιρίων-Εξοικονόμηση ενέργειας

Οι παρεμβάσεις του εξειδικευμένου προσωπικού της UNISON μπορούν να εξασφαλίσουν εξοικονόμηση χρημάτων, χρόνου και τελικά ενέργειας. Μέσω βιώσιμων λύσεων, μπορείτε να εξασφαλίσετε ορθολογική διαχείριση των πόρων, ελαχιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης των επιχειρηματικών χώρων, μείωση των λογαριασμών και του εταιρικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενίσχυση του brand name, συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Τεχνογνωσία, τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις-3

Τεχνογνωσία και καινοτόμες λύσεις

Η UNISON διαθέτει μια ευρεία ομάδα επαγγελματιών που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτόμες λύσεις, ώστε να προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες αφότου ιεραρχήσουν τις ανάγκες της επιχείρησης και προτεραιοποιήσουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Επιπρόσθετα εγγυάται απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η εταιρεία διαθέτει μεταξύ άλλων ειδικοτήτων μηχανολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ενεργειακούς επιθεωρητές, πολιτικούς μηχανικούς.

Οι υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης της UNISON εξασφαλίζουν τη διατήρηση της αξίας του επαγγελματικού ακινήτου, τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων, τη ενεργειακή εξοικονόμηση, την ασφάλεια, τη συμμόρφωση με την νομοθεσία, τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την ενίσχυση του brand name.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT