K2B – Business empowerment by Κotsovolos: Oλοκληρωμένες λύσεις για το ξενοδοχείο του μέλλοντος
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
k2b-business-empowerment-by-κotsovolos-oλοκληρωμένες-λύσεις-για-το-562728337

K2B – Business empowerment by Κotsovolos: Oλοκληρωμένες λύσεις για το ξενοδοχείο του μέλλοντος

Κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις, υψηλή τεχνογνωσία, προσωποποιημένη και άμεση εξυπηρέτηση. Οι ειδικοί του K2B – Business empowerment by Κotsovolos σας περιμένουν από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, στην έκθεση XENIA, για να ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους θα αναβαθμίσετε το ξενοδοχείο σας και θα το οδηγήσετε στη νέα ψηφιακή εποχή. Στο περίπτερο του K2B -Business empowerment by Kotsovolos, η εξέλιξη και η καινοτομία συναντούν την τεχνολογία και την εμπειρία, εξασφαλίζοντας στον επαγγελματία του τουρισμού όλα όσα χρειάζεται για να εδραιώσει τη θέση του στον κλάδο.

Γιατί με το K2B – Business empowerment by Kotsovolos, θα επεξεργαστείτε τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση του ξενοδοχείου σας: από τη διαχείριση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων HOTEL TV 2 SERVE, για προσωποιημένο περιεχόμενο στους δέκτες των δωματίων, και τις ψηφιακές σημάνσεις SIGNAGE 2 DISPLAY για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες σας, μέχρι τις ηλεκτρονικές ετικέτες E-LABELS 2 INFORM, το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και προβολής πληροφοριών για τα προσφερόμενα από το ξενοδοχείο προϊόντα. Η τεχνολογία δίνει τη λύση και στη διασφάλιση ποιότητας αέρα, με την υπηρεσία AIR 2 BREATHE προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να απολαμβάνουν καθαρή ατμόσφαιρα όπου κι αν βρίσκονται, ενώ με το SOUND 2 IMPRESS η μουσική «ντύνει» ιδανικά κάθε επαγγελματικό χώρο, χωρίς την υποχρέωση πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων. Κι ακόμα, το K2B – Business empowerment by Kotsovolos προσφέρει λύσεις ενέργειας και εξοικονόμησης με μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υποστήριξη με υπηρεσίες μελέτης και αυτοψίας έργου από εξειδικευμένους τεχνικούς. Όσο για τα έπιπλα κουζίνας και δωματίων, το LIVING είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία σχεδιασμού, κατασκευής, και εγκατάστασης επίπλων για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και καταλύματα BnB που θα σας λύσει τα χέρια.

Στις υψηλές απαιτήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου, η απάντηση είναι ο No1 πάροχος τεχνολογίας στην αγορά: γιατί στο περίπτερο K2B – Business empowerment by Kotsovolos, στην έκθεση XENIA, σας περιμένουν πάνω από 50.000 κωδικοί προϊόντων, οι περισσότεροι από κάθε άλλο πάροχο, που θα φέρουν το ξενοδοχείο σας στην πρώτη γραμμή, εξασφαλίζοντας την ανταγωνιστικότητά του. Με αδιαπραγμάτευτη εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, πάνω από 19 K2B Spots σε Ελλάδα και Κύπρο, εξειδικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β (b2b.kotsovolos.gr), που παρέχει τη δυνατότητα για online αγορές χωρίς να μετακινηθείτε από το γραφείο σας και ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 Call Agents για άμεση εξυπηρέτηση (τηλ. 210-2899800), το K2B by Kotsovolos παρέχει τη διαρκή και ολοκληρωμένη υποστήριξη που χρειάζεστε. Κι όλα αυτά, με τους πιο άμεσους χρόνους παράδοσης στην αγορά.

Επισκεφθείτε το περίπτερο K2B – Business empowerment by Kotsovolos, απολαύστε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και υψηλή τεχνογνωσία με υπογραφή, ανακαλύψτε τις σύγχρονες τάσεις και τις πιο καινοτόμες εφαρμογές. Χωρίς ταλαιπωρία, χάσιμο χρόνου και διαδοχικά ραντεβού αλλά με μία στάση στο περίπτερο του K2B by Kotsovolos (θέση: Hall 01 | B02-C01), θα καλύψετε κάθε ανάγκη μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα: η ομάδα των εξειδικευμένων συμβούλων θα φροντίσουν για εσάς τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ενώ θα ενημερωθείτε για προγράμματα επιδότησης που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το K2B – Business empowerment by Kotsovolos, μπείτε εδώ: b2b.kotsovolos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT