Η Black Friday γιορτάζεται όπως πρέπει στο eShop της Samsung
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-black-friday-γιορτάζεται-όπως-πρέπει-στο-eshop-της-samsung-562738834

Η Black Friday γιορτάζεται όπως πρέπει στο eShop της Samsung

Ήρθε πάλι αυτή η περίοδος του χρόνου που τα φύλλα στα δέντρα αλλάζουν χρώμα, η δροσιά επανέρχεται τα βράδια και ο κόσμος κινείται σε ρυθμούς Black Friday, σχεδιάζοντας προσεκτικά τις αγορές του. Το Black Friday της Samsung ξεκίνησε ήδη και διαρκεί μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Γι’ αυτό, όσοι και όσες επισκεφτούν το Samsung eShop, μπορούν να αποκτήσουν smartphones, tablets, τηλεοράσεις, monitors, οικιακές συσκευές, συσκευές ήχου και άλλα δημοφιλή προϊόντα της σε προσιτές τιμές.

Η Black Friday γιορτάζεται όπως πρέπει στο eShop της Samsung-1

Η Black Friday όμως είναι εδώ και για τους λάτρεις του gaming, που θέλουν να χαλαρώνουν στον ελεύθερό τους χρόνο στο σπίτι ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς με τη μέγιστη δυνατή εμπειρία. Τα προϊόντα της σειράς Galaxy S, όπως το Galaxy S23 5G, αλλά και οι σειρές tablet Galaxy Tab S9, που φημίζεται για την αντοχή του στο multitasking, και Galaxy A8, γνωστή για την αισθητική της, είναι ιδανικές επιλογές για το gaming ή την εργασία, στις πιο χαμηλές τιμές.

Οι Black Friday εκπτώσεις θα ικανοποίησουν τους πάντε, με το Essential Monitor S3 που προσδίδει αισθητική στο γραφείο με την λεπτή γραμμή του.

Η Black Friday γιορτάζεται όπως πρέπει στο eShop της Samsung-2

Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας, αλλά δεν μπορείτε χωρίς τα χρήσιμα για την καθημερινότητα σας wearables, το Galaxy Watch5 Pro με Bluetooth διαθέτει χαρακτηριστικά που φέρνουν το μέλλον στο σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τα Galaxy Buds Live, για τα οποία μπορείτε να βρείτε προσφορές στο eShop της Samsung.

Αναζητάτε μια τηλεόραση με έντονο μαύρο χρώμα και ζωντανά χρώματα; Υπάρχει η OLED 4K S90C Smart TV, με την τεχνολογία Quantum Dot. Ή μήπως επιθυμείτε να μεταφέρετε την εμπειρία του κινηματογράφου στο σαλόνι σας με την QLED 4K Q60C Smart TV και την τεχνολογία Quantum HDR; Οποιαδήποτε συσκευή προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία στο σαλόνι σας και μια εξαιρετική ποιότητα θέασης, σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Η Black Friday γιορτάζεται όπως πρέπει στο eShop της Samsung-3

Τηλεόραση και ήχος είναι στοιχεία στενά και αδιάσπαστα. Και τι καλύτερο από το  S-Series Ultra Slim Soundbar HW-S800B, το οποίο συνδυάζεται άψογα με οποιαδήποτε από τις παραπάνω τηλεοράσεις και προσφέρει καθηλωτικό ήχο για μια αψεγάδιαστη βιωματική εμπειρία. Το ενισχυμένο μπάσο και ο καθαρός ήχος που προσφέρει η τεχνολογία SpaceFit Sound είναι χαρακτηριστικά του Premium Q-series Soundbar HW-Q930C, το οποία είναι επίσης διαθέσιμο στο Samsung eShop.

Ένα σπίτι όμως δεν απαρτίζεται μόνο από έξυπνες συσκευές που στοχεύουν στην ψυχαγωγία. Έτσι γρήγορα που διαμορφώνεται το μέλλον, χρειάζονται ανατρεπτικές ιδέες που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο εύχρηστη. Γι’ αυτό, οι εκπτώσεις της Samsung για την Black Friday περιλαμβάνουν και την Ντουλάπα Ψυγείο RS6HA8891B1/EF με Family Hub, το πλυντήριο WW5000B με τεχνολογία Digital Inverter, για να κάνει το πλύσιμο των ρούχων πιο εύκολο από ποτέ, και την σκούπα χειρός Jet65 Stick VC που καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε είδους επιφάνεια.

Η Black Friday γιορτάζεται όπως πρέπει στο eShop της Samsung-4

Όσοι και όσες επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους από το Samsung eShop, θα επωφεληθούν με πολλούς τρόπους, καθώς οι παραγγελίες στο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματος συνοδεύονται από δωρεάν standard παράδοση της παραγγελίας (εκτός οικιακών συσκευών), δυνατότητα πληρωμής σε 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, εγγραφή στο σύστημα πόντων Samsung Rewards, δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών εγκατάστασης των τηλεοράσεων, καθώς και του προγράμματος Samsung Protect.

 

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT