ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μπες-σε-x-mas-mood-δες-πώς-562744867

Μπες σε X-mas Mood: Δες πώς!

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει. Ο καιρός κρυώνει και άλλο και η ανυπομονησία για τα φετινά Χριστούγεννα ξεκινάει σταδιακά να αυξάνεται. Είσαι έτοιμος να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε μια… χριστουγεννιάτικη χώρα θαυμάτων; Εντάξει, ίσως υπήρξε λίγο υπερβολή εκ μέρους μας. Κατάλαβες όμως πού το πάμε!

Με οδηγό μας την τεχνολογία θα εξερευνήσουμε τηλεοράσεις που θα σε βάλουν γρήγορα σε X-mas mood. Δεν υπάρχει άλλωστε αμφιβολία πως το πιο κεντρικό στοιχείο της ψυχαγωγίας του σαλονιού σου, αν όχι ολόκληρου του σπιτιού σου, είναι η τηλεόραση.

Είναι η ιδανική εποχή λοιπόν ώστε να κάνεις το βήμα και να αναβαθμίσεις επιτέλους εκείνη την παλιά… “πλάσμα” που καταρρέει χρόνο με το χρόνο στο τραπεζάκι του σαλονιού σου. Σκέψου μια νέα τηλεόραση στην οποία θα βλέπεις τις χριστουγεννιάτικες ταινίες σου σε υψηλή ανάλυση και ολοζώντανα χρώματα. Για να μην.. ψάχνεσαι και χαθείς ανάμεσα στην πληθώρα των επιλογών που θα βρεις στην αγορά σου επιλέξαμε 3 μοντέλα που ξεχωρίζουν.

Sony OLED TV XR

Μπες σε X-mas Mood: Δες πώς!-1

Κομψή, με τρομερό σχεδιασμό και απίστευτη τεχνολογική ποιότητα. Η σειρά XR OLED TVs της Sony θα σταθεί επάξια στις ορέξεις σου για… ΕΠΙΚΟ χριστουγεννιάτικο θέαμα! Απόλαυσε εικόνα με υπέροχα φυσικά χρώματα, ρεαλιστικό βάθος με βαθιά μαύρα και έντονη φωτεινότητα. Βίωσε τι σημαίνει έξυπνη αναδημιουργία υφών και έξυπνη επεξεργασία για σκηνές γρήγορης κίνησης χωρίς θόλωση.

Μιλάμε για μια εκπληκτική ποιότητα εικόνας με 4Κ Ultra HD ανάλυση. Πρόκειται για μια πανέξυπνη τηλεόραση της SONY με λειτουργικό Google TV, δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης και Apple AirPlay HomeKit. Ξεχωρίζει ακόμη και για την τρομερή γνωστική νοημοσύνη της την οποία την οφείλει στον επαναστατικό επεξεργαστή της Sony.

Samsung OLED S95C

Μπες σε X-mas Mood: Δες πώς!-2

Μινιμαλιστική σχεδίαση. Απίστευτη ανάλυση εικόνας 4Κ. Πανέξυπνη και απολύτως απαραίτητη για κάθε νοικοκυριό. Πρόκειται για την κορυφαία σειρά OLED της Samsung, την S95C, η οποία θα σε βοηθήσει να απολαύσεις κάθε σκηνή από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες σου. Η τεχνολογία ανανέωσης Motion Xcelerator Turbo Pro (έως 144Hz) εξασφαλίζει μια ομαλή και αναλλοίωτη κίνηση στις σκηνές δράσης ενώ ταυτόχρονα διατηρείται και η υψηλή ευκρίνεια. Χάρη στο λειτουργικό σύστημα Tizen™ θα έχεις εύκολη πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές και προηγμένες λειτουργίες ψυχαγωγίας. Στόχος εδώ είναι άλλωστε να διαλέξεις ο ίδιος το χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο που λατρεύεις. Και για να μην ανησυχείς καθόλου, υποστηρίζει WiFi 5, Bluetooth 5.2 αλλά και ενσύρματη δικτύωση Ethernet. Πραγματικά η πιο… WOW χριστουγεννιάτικη εμπειρία σε περιμένει!

LG QNED826RE

Μπες σε X-mas Mood: Δες πώς!-3

Με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD εικόνα, η LG QNED826RE θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια σου τα… δώρα του Άγιου Βασίλη! Με την τηλεοράση αυτή θα στήσεις κινηματογραφικών προδιαγραφών χριστουγεννιάτικες προβολές απίστευτης ευκρίνειας! Μην ξεχάσεις βέβαια να φτιάξεις και τα απαραίτητα συνοδευτικά X-mas snacks.

Ας δούμε λίγα ακόμη δεδομένα για την εν λόγω σειρά της LG. Στο μοντέλο αυτό σμίγουν αρμονικά η τεχνολογία Quantum Dot NanoCell με αυτήν της NanoCell. Τι παίρνουμε εμείς ως αποτέλεσμα; Μια άκρως εντυπωσιακή εικόνα. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογιών βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων για τη δημιουργία πλουσιότερων και ακριβέστερων χρωμάτων. Διαθέτει επεξεργαστή α7 Gen6 AI ο οποίος χρησιμοποιεί αλγόριθμους “deep-learning” προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία θέασης. Και προφανώς μιλάμε και εδώ για μια Smart TV. Διαθέτει υποστήριξη για Google Assistant, Amazon Alexa, Apple AirPlay, HomeKit και πολλά άλλα.

Τέλος αλλά πάρα πολύ σπουδαία, είναι η λειτουργία FILMMAKER MODE™. Αυτή η τεχνολογία απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να νομίζεις ότι θα έρθει ο Άγιος Βασίλης μαζί με τον Ρούντολφ στο τραπέζι σου για να τους κεράσει μπισκότα με γάλα!

Turbo-X LED TXV-E4074

Μπες σε X-mas Mood: Δες πώς!-4

Και καταλήγουμε στην πιο value for money επιλογή στον κόσμο των τηλεοράσεων. Η Turbo-X TXV-E4074 παρέχει υψηλή ευκρίνεια, FULL HD ανάλυση, λειτουργία timeshift και έρχεται εξοπλισμένη με τη νέα έκδοση του επίγειου ψηφιακού δέκτη DVB-T2. Έτσι, θα βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια ακόμη καλύτερα!

Η συχνότητα λειτουργίας της αγγίζει τα 50Hz, δηλαδή 50 καρέ το δευτερόλεπτο. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να τη συνδέσεις πανεύκολα στη θύρα USB το stick ή τον σκληρό δίσκο σου, άκου μουσική και δες φωτογραφίες, σειρές και ταινίες μέσω Media Player.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT