Η αναζήτηση για το πιο «Συμφέρον» καταναλωτικό δάνειο τελειώνει αυτή τη Black Friday!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-αναζήτηση-για-το-πιο-συμφέρον-κατα-562745140

Η αναζήτηση για το πιο «Συμφέρον» καταναλωτικό δάνειο τελειώνει αυτή τη Black Friday!

Η φετινή Black Friday είναι εδώ και μαζί της φέρνει το πιο «Συμφέρον» καταναλωτικό δάνειο!

Kαταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον από την Attica Bank που σας προσφέρει, για αιτήσεις που θα γίνουν έως 01/12/2023, προνομιακό επιτόκιο 9,5% και δώρο τα έξοδα εξέτασης δανείου!

Γιατί να το προτιμήσετε;

  • Έχει σταθερό επιτόκιο 9,5%
  • Ισχύει για αιτήσεις που υποβάλλονται έως 1η Δεκεμβρίου 2023
  • Υπολογίζετε online τις δόσεις μόνοι σας, απλά μπαίνοντας εδώ
  • Το χρησιμοποιείτε για διαφορετικούς σκοπούς: είδη τεχνολογίας, αγορές, για το σπίτι, κάλυψη τρέχοντων εξόδων όπως σχολικά δίδακτρα, ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το δημόσιο κι έκτακτες εισφορές και για όποια άλλη ανάγκη ή επιθυμία σας.

Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.000 έως €25.000 και διάρκεια: από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου €1.000 – €5.000, από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου €5.000,01 – €25.000. Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις με πολλαπλούς τρόπους.

Περισσότερα σε σχέση με τους όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή να καλέσετε στο 210-366 9000 ή να επισκεφθείτε το site της Attica Bank και να ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT