ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
e-χαρτζιλίκι-από-την-alpha-bank-562767742

e-χαρτζιλίκι από την Alpha Bank

H πρωτοποριακή εφαρμογή myAlpha Vibe παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα να δίνουν χρήματα στα παιδιά τους online και με ασφάλεια.

Στην εποχή που δισεκατομμύρια συναλλαγές και αγορές πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται καθημερινά online ή μέσω POS, η Alpha Bank κάνει ψηφιακό και το χαρτζιλίκι των παιδιών. Με μια πρωτοποριακή εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για εφήβους, που εγκαθίσταται, ενεργοποιείται και λειτουργεί εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, οι γονείς μπορούν να εφοδιάζουν με χρήματα τα παιδιά τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές τόσο μέσω POS όσο και σε ψηφιακό περιβάλλον. Η εφαρμογή myAlpha Vibe είναι κάτι περισσότερο από μια προπληρωμένη κάρτα, που απευθύνεται σε εφήβους από 15 έως 18 ετών, καθώς οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για τις αγορές και τις συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να ασκούν σε αυτές γονικό έλεγχο. Το ηλικιακό όριο των 18 ετών ισχύει για την έκδοση της κάρτας, η οποία παραμένει ενεργή και μετά την ενηλικίωση, έως και πέντε χρόνια μετά την ενεργοποίηση της εφαρμογής myAlpha Vibe.

Με τον τρόπο αυτό, οι έφηβοι έχουν τη δική τους ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα για ασφαλείς συναλλαγές σε POS και e-shop, με βάση τις συνήθειες και την ηλικία τους. Η εφαρμογή myAlpha Vibe εξασφαλίζει ότι τα παιδιά δεν πρόκειται να μείνουν χωρίς χρήματα σε περίπτωση ανάγκης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (μπορούν να χρησιμοποιούν το myAlpha Vibe και εκτός Ελλάδος) αλλά και τα βοηθά να εξοικειωθούν με τη διαχείριση των χρημάτων και τη διαδικασία και την αξία των συναλλαγών. Φυσικά, όλες οι συναλλαγές προστατεύονται πλήρως με push notifications και βιομετρικά στοιχεία.

e-χαρτζιλίκι από την Alpha Bank-1

Πώς χρησιμοποιείται

Η χρήση της υπηρεσίας είναι απλή και ολοκληρώνεται σε μόλις έξι βήματα. Ο γονέας μέσα από το myAlpha Mobile επιλέγει το πακέτο myAlpha Vibe της αρεσκείας του, τον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίον θα στέλνει χρήματα και συμπληρώνει τα στοιχεία του παιδιού, εκδίδοντας άμεσα την ψηφιακή κάρτα. Στη συνέχεια, το παιδί λαμβάνει στο κινητό του έναν ειδικό σύνδεσμο από όπου κατεβάζει το myAlpha Vibe. Ο γονέας σκανάρει τον QR κωδικό που εμφανίζεται στο κινητό του παιδιού και συγχρονίζονται οι δύο εφαρμογές. Η ψηφιακή κάρτα είναι άμεσα ενεργοποιημένη για φόρτιση!

Το myAlpha Vibe προσφέρεται σε δύο πακέτα: το myAlpha Vibe One, για χαρτζιλίκι σε ένα παιδί, και το myAlpha Vibe More για χαρτζιλίκι σε έως τέσσερα παιδιά. Η συνδρομή των πακέτων είναι δωρεάν για 6 μήνες, για όσους εγγραφούν στην υπηρεσία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν την κάρτα όσο συχνά χρειάζεται, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών, θέτοντας το δικό τους όριο ημερήσιων αγορών και παράλληλα έχουν πλήρη έλεγχο του είδους των εξόδων, καθώς ειδοποιούνται για κάθε συναλλαγή που εκτελείται. Δεν επιτρέπονται συναλλαγές που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους, όπως σε ιστοσελίδες και καταστήματα με τυχερά και οινοπνευματώδη ποτά.

Η υπηρεσία συνοδεύεται από εκπαιδευτικό οδηγό (Q&A), καταρτισμένο από εκπαιδευτική ψυχολόγο, που παρέχει συμβουλές στους γονείς για το πώς να διαχειρίζονται το ψηφιακό χαρτζιλίκι που δίνουν στα παιδιά τους.

Τι κερδίζετε με το MyAlpha Vibe

  • Έχετε την ασφάλεια ότι το παιδί δεν θα βρεθεί χωρίς χρήματα σε μια περίπτωση ανάγκης
  • Μπορείτε να καθορίζετε το όριο των αγορών
  • Ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τις συναλλαγές
  • Δεν επιτρέπονται συναλλαγές ακατάλληλες για ανηλίκους
  • Τα παιδιά μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα χρήματά τους και να είναι ανεξάρτητα
  • Έχουν πάντα πρόσβαση στο χαρτζιλίλι τους
  • Η διαχείριση της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη για όλους
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT