Πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις περνούν εύκολα και με επιτυχία στην ψηφιακή εποχή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-οι-μικρομεσαίες-επιχειρήσεις-περ-562772116

Πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις περνούν εύκολα και με επιτυχία στην ψηφιακή εποχή

Η COSMOTE στηρίζει διαχρονικά την ψηφιακή ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Πιστή στη δέσμευσή της, με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE SD WAN Business, δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και ελεύθερων επαγγελματιών.

«Για την COSMOTE ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί προτεραιότητα, καθώς συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξή τους» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Β2Β Marketing, CRM & Channel Management του Ομίλου ΟΤΕ. Η αλήθεια είναι ότι σε μία εποχή όπου ο ψηφιακός κόσμος συναγωνίζεται σε σπουδαιότητα τον φυσικό, η μετάβαση προς τον πρώτο κρίνεται το λιγότερο ως απαραίτητη – επί της ουσίας είναι εκείνη που, πολλές φορές, ορίζει το αν μία επιχειρηματική κίνηση θα συνεχίσει η όχι την πορεία της. «Η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, με ευκολία, αξιοπιστία και ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους» προσθέτει χαρακτηριστικά ο κ. Φαλάγγας.

Πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις περνούν εύκολα και με επιτυχία στην ψηφιακή εποχή-1

Η εν λόγω ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας συμπληρώνει τις παραδοσιακές υπηρεσίες και δίκτυα με μία ενιαία πλατφόρμα στο cloud, προσφέροντας κατά αυτόν τον τρόπο υψηλό επίπεδο ασφάλειας, έλεγχο των εταιρικών εφαρμογών, καθώς και σύνδεση πολλών εταιρειών σημείων ταυτόχρονα.

Άλλωστε, σήμερα, όπου σχεδόν το σύνολο της επαγγελματικής επικοινωνίας και των συναλλαγών δεν πραγματοποιείται πια με φυσικό τρόπο, τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά αποτελούν το άλφα και το ωμέγα μιας εύρυθμης εταιρικής λειτουργίας. Η δυνατότητα, δηλαδή, να διαχειρίζονται τα μέλη μίας μικρομεσαίας επιχείρησης ή και μίας σύμπραξης μεταξύ ελεύθερων επαγγελματιών τις εταιρικές εφαρμογές, χωρίς να νιώθουν κάποια ψηφιακή απειλή ή ανασφάλεια, μπορεί να αποτελέσει το πιο δυνατό χαρτί απέναντι στον έντονο ανταγωνισμό εκεί έξω∙ η συνδεσιμότητα είναι, με άλλα λόγια, η αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις περνούν εύκολα και με επιτυχία στην ψηφιακή εποχή-2

Πώς όμως το καταφέρνει η υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business  να κάνει πραγματικότητα όσα υπόσχεται; Μέσω της τεχνολογίας SD-WAN (Software – Defined Wide Area Network) προσφέρεται εύκολη διαχείριση για την κίνηση των δεδομένων, των εφαρμογών και συσκευών, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να διαχειρίζονται εύκολα το δίκτυο τους από μακριά. Και όχι μόνο αυτό: οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να το διαμορφώνουν ή και να το επεκτείνουν με ασφάλεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Το μυστικό πίσω από όλο αυτό είναι το cloud dashboard, που ελέγχεται κεντρικά, και το οποίο δίνει τη δυνατότητα για άμεση και εύκολη παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς φόβο τις εταιρικές εφαρμογές, αφού η κρυπτογράφηση μεταξύ των σημείων παρουσίας εξασφαλίζει ότι δε θα πέσουν θύμα υποκλοπής ή απάτης.

Πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις περνούν εύκολα και με επιτυχία στην ψηφιακή εποχή-3

Τέλος, καθώς αυτή η νέα υπηρεσία αξιοποιεί συνδυασμούς τεχνολογιών διασύνδεσης ανάμεσα στη σταθερή και την κινητή τηλεφωνία (ΜPLS, Broadband Internet και LTE), η κατανομή των resources των δικτύων δρομολογείται αυτόματα. Τι σημαίνει τώρα αυτό; Ότι γίνεται με τον καλύτερο, ανάλογα με την περίπτωση τρόπο και -κυρίως- χωρίς καθυστερήσεις. Έτσι, πιάνεται ο στόχος για την καλύτερη δυνατή απόδοση και αντίστοιχα τη βέλτιστη εξοικονόμηση κόστους.

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως η υπηρεσία διατίθεται με τον απαραίτητο software και hardware εξοπλισμό της Cisco (Cisco Meraki Platform Dashboard, Meraki Appliances), σε τρία προγράμματα κατάλληλα σχεδιασμένα να εξυπηρετήσουν την κίνηση σε κάθε σημείο παρουσίας της επιχείρησης και μπορεί να αξιοποιηθεί ανεξαρτήτως παρόχου.

Το COSMOTΕ SD WAN Business, λοιπόν, κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: Βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να κερδίσουν το στοίχημα της μετάβασης στη νέα ψηφιακή εποχή, εξασφαλίζοντας καταρχάς τη βιωσιμότητά τους και αποκτώντας σε δεύτερο χρόνο νέες και μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης. Αποτελεί, δηλαδή, τη βάση για έναν καλύτερο επιχειρηματικό κόσμο, για όλους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT