Η μαγεία των Χριστουγέννων και των δώρων ξεκινά στα Public!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-μαγεία-των-χριστουγέννων-και-των-δώρ-562782382

Η μαγεία των Χριστουγέννων και των δώρων ξεκινά στα Public!

Θέλουμε να νιώσουμε ξανά παιδιά. Να επιλέξουμε τα ιδανικά δώρα γι’ αυτούς που αγαπάμε. Να έρθουμε πιο κοντά με τον εαυτό μας και τους άλλους, να σκορπίσουμε φως και χαμόγελα, να χορτάσουμε αγκαλιές. H μαγεία των γιορτών και η χαρά της προσφοράς αποκαλύπτεται και φέτος στα Public, όπου μας περιμένουν τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα μέσα από ανεξάντλητες επιλογές για μικρούς και μεγάλους.

Για 1.000.000 XMAS δώρα μόνο Public!

Με γιορτινό σημείο αναφοράς το Public Συντάγματος, που έχει φορέσει ήδη τα καλά του, χαρίζοντας τη λάμψη των Χριστουγέννων και ξεχωριστές εμπειρίες, ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις, που θα θυμάστε για μια ζωή. Στην καρδιά της Αθήνας, στο πιο κεντρικό σημείο της χώρας, αλλά και σε όλα τα καταστήματα Public υπάρχουν διαθέσιμες 1.000.000 ιδέες δώρων, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα τους κάνει να λάμψουν από χαρά, ανεξάρτητα από το στιλ και τις προτιμήσεις τους, στις καλύτερες τιμές: αμέτρητα gadgets και αξεσουάρ τεχνολογίας όπως wearables, smartphones, drones, tablets & laptops, κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι, όπως καφετιέρες, σκούπες ρομπότ, αλλά και χιλιάδες βιβλία, audiobooks, CD, βινύλια, στολίδια, παιχνίδια, επιτραπέζια και gaming κονσόλες, μια απίθανη ποικιλία για μικρούς και μεγάλους. Αν πάλι προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά, στο Public.gr θα βρείτε την ίδια γκάμα προτάσεων, για να προσφέρετε χαρά εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού σας. Κι αν από την άλλη θέλετε να αφήσετε τη δυνατότητα της επιλογής στον παραλήπτη του δώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε τη δωροκάρτα e-gift card, την οποία εκείνος θα παραλάβει μέσω email ή SMS, και να τη φορτώσετε με ποσά που ξεκινούν από 10 ευρώ και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 500 ευρώ τόσο για την περίοδο των Χριστουγέννων, όσο και για όλο το χρόνο.

Φέτος τα Χριστούγεννα ζήσε την μαγεία μόνο στα Public!

Για αυτή τη μοναδική στιγμή του μοιράσματος που θέλουμε να κρατήσει για πάντα, για την ώρα που το δώρο βρίσκει τον παραλήπτη του και φανερώνεται μέσα από το πορτοκαλί περιτύλιγμα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Public. Για την αγάπη και τη φροντίδα, για τη ζεστή αγκαλιά που ακολουθεί την ανταλλαγή των δώρων, δίπλα στο φανταχτερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, για τα εγκάρδια και αληθινά χαμόγελα, για τα πιο τρυφερά και αγνά συναισθήματα που γεννιούνται ανάμεσα στους ανθρώπους. Τις φετινές γιορτές, η μαγεία της προσφοράς ξεκινά στα Public.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT