Love Delivered: Το efood διπλασιάζει κάθε δωρεά σου έως τις 2 Ιανουαρίου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
love-delivered-το-efood-διπλασιάζει-κάθε-δωρεά-σου-έως-562797382

Love Delivered: Το efood διπλασιάζει κάθε δωρεά σου έως τις 2 Ιανουαρίου

H αγάπη πηγαίνει παντού αυτά τα Χριστούγεννα με το efood. Στηρίζει, ενθαρρύνει, προσφέρει, ενδυναμώνει. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Love Delivered, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα ενεργοποιεί τους χρήστες της και για μία ακόμη χρονιά στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Έτσι, μαζί με το efood έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να προσφέρουμε γεύματα και αγαθά πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες για έξι μήνες. Πώς; Επιλέγουμε το ποσό που επιθυμούμε να προσφέρουμε είτε πατώντας στο banner που θα βρούμε στο efood, είτε κάνοντας την παραγγελία μας και δωρίζοντας 1€. Με κάθε δωρεά που θα συγκεντρωθεί έως τις 2 Ιανουαρίου, το efood δεσμεύεται να διπλασιάσει το τελικό ποσό και να προσφέρει επιπλέον 20.000 ευρώ στο σύνολο της χρηματικής ενίσχυσης, με στόχο την κάλυψη των αναγκών σίτισης ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, σε όλη την Ελλάδα, για έξι μήνες.

Love Delivered: Το efood διπλασιάζει κάθε δωρεά σου έως τις 2 Ιανουαρίου-1

Εκφράζοντας έμπρακτα τη θεμελιώδη φιλοσοφία του efood, που έχει τοποθετήσει την κοινωνική προσφορά στον πυρήνα της λειτουργίας του ως αναπόσπαστο κομμάτι της, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Love Delivered, το οποίο στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς, γίνεται όχημα αγάπης και αλληλεγγύης τις φετινές γιορτές. Παράλληλα, μέσω ενεργειών Love Delivered στο efood, οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Η πρωτοβουλία του efood, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Σίτισης Άπορων Οικογενειών, το οποίο καλύπτει βασικές ανάγκες οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που επιλέγονται βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, κατόπιν συνεργασίας των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και άλλων φορέων με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Πρόκειται για μια κοινωνική σύμπραξη που μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ζωής και προσφοράς. Όλα ξεκίνησαν το 2019 με τη δημιουργία του προγράμματος «Προσφέρω Γεύματα», που παρέχει πολύτιμη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η συνεργασία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την υλοποίηση κοινών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών, που ενεργοποιούν τους πολίτες και πηγαίνουν την κοινωνία μας ένα βήμα μπροστά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT