Apple Pay και Google Pay στο public.gr για τις πιο εύκολες αγορές!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
apple-pay-και-google-pay-στο-public-gr-για-τις-πιο-εύκολες-αγορέ-562793512

Apple Pay και Google Pay στο public.gr για τις πιο εύκολες αγορές!

Δώρα, βιβλία, επιτραπέζια, απίθανα gadgets, τηλεοράσεις και home cinema, οικιακές συσκευές, smartphones και wearables, όλα όσα έχετε ονειρευτεί μπορείτε να τα αποκτήσετε στο public.gr με νέες δυνατότητες πληρωμής για το πιο εύκολο shopping! Οι ηλεκτρονικές αγορές στο public.gr γίνονται ακόμη πιο απλή υπόθεση με τη νέα δυνατότητα πληρωμής Apple Pay και Google Pay. Με την υποστήριξη της προηγμένης λύσης viva.com | Smart Checkout, τα Public λύνουν τα χέρια στους καταναλωτές, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν ταχύτητα και ευκολία και στο τελευταίο στάδιο του checkout της παραγγελίας τους. Κάντε λοιπόν τις αγορές σας, επιλέξτε μέσα από μια ανεξάντλητη γκάμα κωδικών τα ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πληρώστε εύκολα και γρήγορα, βιώνοντας με μοναδικό τρόπο την αναβαθμισμένη online αγοραστική εμπειρία που προσφέρει το public.gr.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε αποθηκεύσει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο ψηφιακό πορτοφόλι σας, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει το smartphone σας (iOS ή Android). Η διαδικασία είναι απλούστατη, εξοικονομεί χρόνο και προσφέρει την πιο άνετη και άμεση διαδικασία πληρωμής: στο εξής, κάθε φορά που θα ολοκληρώνετε τις αγορές σας, θα μπορείτε να επιλέγετε Apple Pay ή Google Pay, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας.

Με τη στρατηγική συνεργασία Public και viva.com, που εντάσσεται στο διευρυμένο Omnichannel οικοσύστημα συνεργασιών που έχουν αναπτύξει, οι πλέον κερδισμένοι είναι οι καταναλωτές: δεν σταματούν να απολαμβάνουν το προνόμιο ευέλικτων και καινοτόμων υπηρεσιών, που ταιριάζουν στους απαιτητικούς ρυθμούς της ζωής τους και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT