«ελίν electricon»  – μείωση στην τιμή του «μπλε» τιμολογίου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ελίν-electricon-μείωση-στην-τιμή-του-μπλε-562795285

«ελίν electricon»  – μείωση στην τιμή του «μπλε» τιμολογίου

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη εφαρμογής των νέων τιμολογίων στην λιανική αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας και μέσα στη σύγχυση που έχει δημιουργήσει στους καταναλωτές η αναζήτηση του φθηνότερου τιμολογίου, η ελίν δίνει τη λύση σε όσους δεν θέλουν να κάνουν υπολογισμούς κάθε μήνα και να ανησυχούν για την τιμή της ενέργειας προσφέροντας την πιο συμφέρουσα πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά στο «μπλε» τιμολόγιο με 12μηνη διάρκεια.

Η ελίν με το εμπορικό σήμα «ελίν electricon» προχωρά σε μια σημαντική μείωση στην τιμή του «μπλε» τιμολογίου και από τις 15/12 προσφέρει το Power On! Blue στους καταναλωτές με τιμή 14,9 λεπτά/κιλοβατώρα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η τιμή που είναι η, μέχρι στιγμής, χαμηλότερη τιμή που προσφέρεται στην αγορά σε «μπλε» τιμολόγιο δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μπορούν να προύπολογίσουν το ετήσιο κόστος της ενέργειας και να μην χρειάζεται να βρίσκουν το φθηνότερο στην αγορά κάθε μήνα ή να κινδυνεύουν από χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από ρήτρες αναπροσαρμογής. Άλλωστε, οι γεωπολιτικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και το Μεσανατολικό και το πως θα επηρεάσουν τις τιμές της ενέργειας είναι ένας ακόμα γρίφος που καλείται σήμερα να λύσει ο καταναλωτής ενώ επιλέγοντας αυτή τη λύση ουσιαστικά κλειδώνει μια εξαιρετική τιμή για έναν ολόκληρο χρόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ελίν, αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και τις πιέσεις που δέχονται από τις τιμές της ενέργειας αλλά και των άλλων αγαθών και προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους οικονομικότερους παρόχους ή για κάποιους μήνες είναι ο οικονομικότερος πάροχος, με προσιτά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας για κατοικίες και επιχειρήσεις σε όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, πανελλαδικά.

«ελίν electricon»  – μείωση στην τιμή του «μπλε» τιμολογίου-1
«ελίν electricon»  – μείωση στην τιμή του «μπλε» τιμολογίου-2

Χαρακτηριστικά προγράμματος Power On! Blue

Οικιακοί καταναλωτές: Power On! Blue Day με σταθερή τιμή για όλες τις κιλοβατώρες της ημέρας στα 14,9λεπτά ανά κιλοβατώρα και πάγιο 5€ και Power On! Blue Day & Night όπου οι κιλοβατώρες της ημέρας τιμολογούνται με 14,9 λεπτά ενώ οι κιλοβατώρες της νύχτας τιμολογούνται μόνο με 13,9 λεπτά και πάγιο στα 5 ευρώ. Εάν ο πελάτης ενεργοποιήσει πάγια εντολή για αυτόματη πληρωμή, εξασφαλίζει δωρεάν εγγύηση για την διάρκεια της σύμβασης του.

Επιπλέον προνόμια

Κέρδος και στα ρεύμα και στα καύσιμα! Με τα προγράμματα Power On! Blue η ελίν κάνει δώρο 3000 πόντους στο πρόγραμμα ελίν up επιβράβευση, το πρόγραμμα πιστότητας της ελίν, που μπορούν να εξαργυρωθούν σε δωροεπιταγή αξίας 10€ στα πρατήρια ελίν.

Ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων η ελίν προσφέρει δώρο τα πάγια 3 μηνών σε όσους το επιλέξουν μέχρι και τις 15/1!

Το Power On! Blue είναι ένα σταθερο τιμολόγιο 12μηνης διάρκειας αλλά αν ο καταναλωτής θελήσει να επιστρέψει σε ένα κυμαινόμενο τιμολόγιο σε περίπτωση που μέσα στο έτος προκύψει κάποια πολύ μεγάλη αποκλιμάκωση τιμών, μπορεί εύκολα να το κάνει καταβάλλοντας ένα τέλος πρόωρης αποχώρησης. Το τέλος αυτό είναι κλιμακούμενο και είναι 100€ αν η αποχώρηση γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο που μετά μειώνεται στα 50€ για το δεύτερο εξάμηνο.

Γιατί να το επιλέξω?

  • Γιατί δεν θέλω να κάνω πολύπλοκους υπολογισμούς κάθε μήνα και να αναζητώ διαρκώς την πιο συμφέρουσα λύση
  • Γιατί θέλω να έχω τον έλεγχο του κόστους της ενέργειας που θα πληρώσω
  • Γιατί δεν θέλω να ανησυχώ κάθε μήνα αν η τιμή της ενέργειας θα χονδρεμπορική αγορά θα κινηθεί ανοδικά σε ένα τόσο ασταθές περιβάλλον
  • Γιατί είναι σημαντικό να επιλέξω την αξιόπιστη πρόταση ενός μεγάλου ενεργειακού ομίλου

Περισσότερες πληροφορίες για τα οικιακά προγράμματα αλλά και την πρόταση για τα επαγγελματικά προγράμματα μπορεί κανείς να δει στο www.elin.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT