Γιατί όλο και περισσότεροι πηγαίνουν στα Public για επισκευή smartphone και laptop;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
γιατί-όλο-και-περισσότεροι-πηγαίνουν-562883275

Γιατί όλο και περισσότεροι πηγαίνουν στα Public για επισκευή smartphone και laptop;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να σου χαλάσει το τηλέφωνο, το τάμπλετ ή το λάπτοπ, ενώ η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια έμπιστη ομάδα που θα σε βοηθήσει άμεσα, με συνέπεια και αξιοπιστία. Πλέον, σε μια τέτοια ώρα μπορείς να απευθυνθείς σε μια αλυσίδα που ήδη ξέρεις και εμπιστεύεσαι, τα Public, αφού η στρατηγική της συνεργασία με τα iRepair σε Ελλάδα και Κύπρο έχει αλλάξει τα δεδομένα στην επισκευή συσκευών.

84.000 επισκευές συσκευών με 90/100 ικανοποίησης πελατών!

Η αγαπημένη αλυσίδα ποντάρει στην ταχύτητα και υπόσχεται επισκευή που ξεκινάει από τα 20 λεπτά της ώρας: πράγματι, από τις 84.000 συσκευές που επισκευάστηκαν μέσα στο 2024, το 80% ήταν έτοιμο για παραλαβή αυθημερόν! Δεν είναι τυχαίο που ο δείκτης ικανοποίησης πελάτη ξεπέρασε το 90 στα 100.

Το σπάσιμο της οθόνης η πιο συχνή ζημιά στα smartphones

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσαν τα Public, το 50% των επισκευών smartphone των Ελλήνων σχετίζονται με σπασμένες ή ραγισμένες οθόνες και το 30% αφορούν τη μητρική πλακέτα με βλάβη από νερό. Η πλειονότητα των ατυχημάτων smartphone συμβαίνει μέσα στους τρεις πρώτους μήνες από την απόκτηση τους, με το σπάσιμο οθόνης να είναι ο λόγος επίσκεψης του ιδιοκτήτη τους στα iRepair σημεία εντός του δικτύου Public.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι συσκευές που είναι παλαιότερες των δύο ετών έχουν περισσότερη ανάγκη για φροντίδα και διπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν hardware αστοχίες σε σύγκριση με νεότερα μοντέλα. Σου τελειώνει συνέχεια η μπαταρία; Δεν είσαι ο μόνος, καθώς , προβλήματα που σχετίζονται με τις μπαταρίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 15% των επισκευών smartphone, και συνήθως αφορούν από τη γρήγορη αποστράγγιση της μπαταρίας έως την αδυναμία συγκράτησης της φόρτισης.

Το να προσπαθούμε μόνοι μας, συνήθως δεν είναι καλή ιδέα. Το 20% των  χρηστών smartphone προσπαθούν να επισκευάσουν μόνοι τους τη συσκευή τους, δημιουργώντας ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα από τα αρχικά.

140 iRepair Experts στη διάθεσή σε 35 καταστήματα Public!

Για αυτό, προτιμούμε κάποιο από τα 35 πλέον σημεία service iRepair εντός των καταστημάτων Public, που έχουν πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα επισκευής συσκευών τεχνολογίας και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης από τους 140 iRepair Experts που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας για smartphones (iPhone & Android), tablet, laptop και desktop συσκευές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT