Συνάντηση στην Αθήνα μπλόγκερ και συγγραφέων τουριστικών μέσων

Συνάντηση στην Αθήνα μπλόγκερ και συγγραφέων τουριστικών μέσων

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα θα διοργανωθεί τον προσεχή Οκτώβριο η διεθνής ετήσια συνάντηση των ταξιδιωτικών μπλόγκερ και συγγραφέων σε τουριστικά μέσα (ΤΒΕΧ 2014) με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Εκθεσης ΙΤΒ που πραγματοποιείται στο Βερολίνο.

Η επιλογή της Αθήνας ως διοργανώτριας πόλης του TBEX που θα διαρκέσει 3 ημέρες έγινε έπειτα από συντονισμένη προσπάθεια του δήμου Αθηναίων και του Athens Convention and Visitors της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών. Σύμφωνα με την ΕΑΤΑ η διοργάνωση αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για τη θέση και την εικόνα της πόλης στη διεθνή αγορά τουρισμού και ταξιδιών, καθώς οι προορισμοί που φιλοξενούν το TBEX τυγχάνουν τεράστιας πρωτογενούς και άμεσης προβολής σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης (blogs, podcasts, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Flickr, Google κ.α.) με αθροιστικά εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές, αναφορές και αναρτήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνάντηση.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η επιτυχής διεκδίκηση διοργανώσεων διεθνούς εμβέλειας και υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων όπως το ΤΒΕΧ αποδεικνύει όχι μόνο ότι η πόλη μας μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις καθώς και ότι οι κορυφαίοι παράγοντες και φορείς της παγκόσμιας αγοράς της παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης. Ο κ. Ρικ Κάλβερτ διευθύνων σύμβουλος της TBEX μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κατά την επίσκεψή μας κατέστη σαφές από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι όλοι στην πόλη ήταν ενθουσιασμένοι για τη φιλοξενία του ΤΒΕΧ από τον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο, όλο το προσωπικό του ACVB έως όλα τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι τουριστικές επιχειρήσεις. Υπάρχουν τόσες εκπληκτικές ιστορίες που μπορεί να πει κανείς για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Οι συμμετέχοντές μας θα αγαπήσουν την πόλη και τους ανθρώπους της Αθήνας. Είναι βέβαιο ότι ο κόσμος θα μιλάει για το TBEX στην Αθήνα για τα επόμενα χρόνια».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT