Ελληνικό ενδιαφέρον για αύξηση των εξαγωγών σε Ιράκ, Ιορδανία και Παλαιστινιακά Εδάφη

Ελληνικό ενδιαφέρον για αύξηση των εξαγωγών σε Ιράκ, Ιορδανία και Παλαιστινιακά Εδάφη

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από ελληνικής πλευράς για αύξηση των εμπορικών συναλλαγών με το Ιράκ, την Ιορδανία και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Αυτό προκύπτει από τις επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β που διοργάνωσε το 'Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως, μεταξύ των μελών των επιχειρηματικών αποστολών από το Ιράκ (Βαγδάτη και Ερμπίλ), Ιορδανία και Παλαιστινιακά Εδάφη με Έλληνες επιχειρηματίες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή από ελληνικής πλευράς ήταν πολύ μεγάλη, καθώς συνολικά συμμετείχαν 175 Έλληνες και 63 Άραβες επιχειρηματίες εκπροσωπώντας επιχειρήσεις από διάφορους τομείς.

Στόχος των συναντήσεων αυτών ήταν η προσωπική επαφή των επιχειρηματιών και των δυο πλευρών ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα εξεύρεσης τρόπων με τους οποίους μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα οι επενδυτικές ευκαιρίες και οι επιχειρηματικές συνεργασίες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT