Ο Κωτσόβολος στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο Κωτσόβολος στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο σημαντικές δράσεις της η εταιρεία Κωτσόβολος –αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα– συνέχισε τη στήριξή της στην «Κιβωτό του Κόσμου», την πολύτιμη αυτή κοιτίδα προστασίας, φιλοξενίας και διαβίωσης παιδιών σε ανάγκη. Η αρχή έγινε με τη λειτουργία του νέου ξενώνα της «Κιβωτού» στη Χίο, που ονομάσθηκε η «Κιβωτός του Αιγαίου» και την οποία η εταιρεία Κωτσόβολος εξόπλισε με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ οι εργαζόμενοι όπως και οι τοπικοί φορείς παρευρέθησαν στα εγκαίνια που έγιναν στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 και με τη συμμετοχή των φιλοξενουμένων παιδιών.

Επίσης, συνεπής στην ετήσια πρωτοβουλία της «γεμίζοντας μια Κιβωτό με σχολικά» και με τη βοήθεια εθελοντών εργαζομένων της, παρέδωσε στις 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της οργάνωσης μισό τόνο σχολικά είδη που έδωσαν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά της Κιβωτού. Τις θερμές ευχαριστίες της εξέφρασε η εκπρόσωπος και πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου», πρεσβυτέρα Σταμάτη Γεωργαντή και για αυτήν την προσφορά της εταιρείας Κωτσόβολος που «ενισχύει για μιαν ακόμη φορά το έργο μας και στέκει δίπλα στην προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωση των παιδιών που τόσο μας έχουν ανάγκη».

Οπως είναι γνωστό, η εταιρεία Κωτσόβολος ξεκίνησε από ένα απλό κατάστημα στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί με 96 καταστήματα, όπως και με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr. Απασχολεί δε περισσότερους από 1.800 εργαζομένους. Από το 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρείας είναι ο όμιλος Dixons. Συγκεκριμένα, η Dixons Carphone plc, εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών, απασχολεί περισσότερους από 40.000 εργαζόμενους σε 14 χώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT