Υποστηρίξτε τα παιδιά με την εφαρμογή ΟΠΑΠ «Διαδρομή Προσφοράς»

Υποστηρίξτε τα παιδιά με την εφαρμογή ΟΠΑΠ «Διαδρομή Προσφοράς»

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι ο μέγας χορηγός του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας, κύριος υποστηρικτής για τη διαδρομή των 42 χλμ., αλλά και όλης της διοργάνωσης. Η ΟΠΑΠ Α.Ε., περήφανος μέγας χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας για την περίοδο 2011 έως 2016, ενισχύει με κάθε τρόπο τον Μαραθώνιο και προωθεί την ανάδειξη και τη διάδοση των αξιών του αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η χορηγία του ΟΠΑΠ φέτος αποκτά μια επιπλέον αξία για όλους, καθώς συνδέεται με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Δημιουργείται, δηλαδή, σύνδεση του αγώνα με τη συγκεκριμένη δράση. Αυτή τη χρονιά ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα αποτελέσει μια πραγματική «Διαδρομή Προσφοράς».

Ο ΟΠΑΠ ανακαινίζει τα 2 μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας, «Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» και δίνει την ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό έργο. Ο ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει μια ειδική εφαρμογή, διαθέσιμη μέσω υπολογιστή στο http://www.diadromiprosforas.gr και diadromi prosforas για κινητά (android και iOS). Η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα τα βήματα του κάθε χρήστη, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική συνεισφορά για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων.

Κάθε ένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει, κατεβάζοντας την εφαρμογή diadromi prosforas στο κινητό του και δωρίζοντας τα βήματά του καθημερινά στην πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ. Αυτή τη χρονιά «όλα τα βήματα μετράνε»! Ακόμη και μόνο για κάθε «κατέβασμα» της εφαρμογής ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα 1 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να προσθέσει τα βήματά του στη «Διαδρομή Προσφοράς» της ΟΠΑΠ και μέσω του υπολογιστή του μπαίνοντας στην ιστοσελίδα http://www.diadromiprosforas.gr. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί από τον ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Παν. και Αγλαΐας Κυριακού».

Σχετικές είναι δηλώσεις του κ. Πετρ Μετεγιόφσκι, Chief Marketing Officer της ΟΠΑΠ Α.Ε. στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας: «Η χορηγία του ΟΠΑΠ αυτή τη χρονιά έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς, καθώς για πρώτη φορά συνδέουμε το σημαντικό αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας μας. Αυτή τη χρονιά ο Μαραθώνιος θα αποτελέσει μια πραγματική «Διαδρομή Προσφοράς», στην οποία όλοι έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και η οποία θα οδηγήσει στην ανακαίνιση των δύο μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων (“Παν. & Αγλαΐα Κυριακού” και “Αγία Σοφία”).

Αποφασίσαμε να συνδέσουμε το ιστορικό αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, τον Μαραθώνιο της Αθήνας, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έχουμε στόχο να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ώστε να λάβει μέρος στη μοναδική αυτή προσπάθεια για το μέλλον των παιδιών. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί μας στην προσπάθεια αυτή και να γίνει μέλος της ομάδας μας. Για τα παιδιά αξίζει να κάνουμε την πιο σπουδαία διαδρομή!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT