Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει σταθερά τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει σταθερά τα Παιδικά Χωριά SOS

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το 2008 η Groupama Ασφαλιστική στέκει δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS μέσα από τη διοργάνωση και τη χρηματοδότηση πρωτότυπων ενεργειών, χάρη στις οποίες συγκεντρώνει πόρους και συμβάλλει στην πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων και προγραμμάτων, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει και ευαισθητοποιεί το ευρύτερο κοινό. Για επτά συνεχή χρόνια στηρίζει πλήρως τη λειτουργία του πρώτου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στην Αθήνα μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς του σωματείου «Μαζί κτίζουμε το αύριο», το οποίο και λειτουργεί ήδη με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και στην Αλεξανδρούπολη.

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή στα παιδιά της απαραίτητης μαθησιακής υποστήριξης και η ανάπτυξη ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων μέσα σε ένα ασφαλές και παιδαγωγικά κατάλληλο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι της Groupama έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους προς τα παιδιά και συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφέροντας γνώσεις και δεξιότητες.

«Είμαστε πραγματικά τυχεροί που η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει αδιάκοπα τα τελευταία επτά χρόνια το έργο μας, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση στον σκοπό των Παιδικών Χωριών SOS. Η υποστήριξη του πρώτου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στην Αθήνα είναι ένα ακόμη δείγμα της κοινωνικής της ευθύνης και ευαισθησίας, και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο κ. Γ. Πρωτόπαπας, γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS.

Από το 2008 έως το 2010 με έμπρακτη την εταιρική κοινωνική ευθύνη της η Groupama Ασφαλιστική «ταξίδεψε» με τα Παιδικά Χώρια SOS σε περισσότερες από 15 πόλεις της χώρας, ενώ συνεισέφερε, μεταξύ άλλων, και στην αποπεράτωση του Παιδικού Χωριού SOS στη Θράκη. Από το 2011, με επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, ξεκίνησε ενέργειες προσκαλώντας το κοινό, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνσή του, να τις στηρίξει μέσω του Διαδικτύου. Το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν η εταιρεία, μετατρέποντας την κάθε διαδικτυακή επίσκεψη σε ένα ευρώ, να καταβάλει σημαντικό χρηματικό πόσο στο σωματείο των Χωριών SOS για τα 210 παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και στην Αλεξανδρούπολη.

Η Groupama Ασφαλιστική (www.groupama.gr) διατηρεί δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων σε όλη τη χώρα και από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού ομίλου Groupama, που έχει ιστορία άνω των 100 ετών και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες παγκοσμίως, κυρίως όμως στην Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT