Oργανωτικές αλλαγές στη BSH Oικιακές Συσκευές A.B.E.

Oργανωτικές αλλαγές στη BSH Oικιακές Συσκευές A.B.E.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Πωλήσεων, Marketing & Customer Service στη BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Γρατσώνης, με έναρξη ισχύος την 01 Ιουνίου 2015. O κ. Γρατσώνης κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του Country Head Ελλάδας και Κύπρου στην εταιρία Sony Hellas.

O κ. Γεώργιος Μποζινάκης διατηρεί τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου, διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή Διοικητικής Διεύθυνσης και Εργοστασίου Παραγωγής Κουζινών στη BSH Oικιακές Συσκευές Α.Β.Ε.

Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. αποτελεί μέλος του ομίλου BSH Ηome Appliances. Με κύκλο εργασιών περίπου 11,4 δισ. ευρώ το 2014 και περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους, η BSH αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες παγκοσμίως στην αγορά των ηλεκτρικών συσκευών.

Η BSH παράγει τα προϊόντα της σε 43 εργοστάσια και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT