Σπονδή, μοναδικό ελληνικό εστιατόριο που συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα του κόσμου

Σπονδή, μοναδικό ελληνικό εστιατόριο που συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα του κόσμου

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπονδή, μοναδικό ελληνικό εστιατόριο που συγκαταλέγεται στα 100

καλύτερα του κόσμου

Φέτος στις γιορτές διαλέξτε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο για να

περάσετε τις δύο ομορφότερες νύχτες του χρόνου. Η Σπονδή, που

φιγουράρει στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης σας

υποδέχεται παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με δύο μενού

υψηλής γαστρονομίας. Το εστιατόριο του ομίλου Τραστέλη βρίσκεται

για δεύτερη χρονιά στη διάσημη λίστα www.theeuropean50best.com που

υπογράφουν διακεκριμένοι εστιάτορες, σεφ κι επαγγελματίες από το

χώρο της γαστρονομίας αφου κάθε χρόνο ξεχωρίζει με τις γευστικές

του δημιουργίες και χαρίζει μοναδικές στιγμές γαστριμαργικής

απόλαυσης σε έλληνες και ξένους. Φέτος στις γιορτές απολαύστε τη

δημιουργική κουζίνα της ομάδας της Σπονδής, του εστιατορίου που με

αφοσίωση στην ποιότητα έχει τον πήχη ψηλά σε όλες τις εποχές.

Μενού Παραμονής Χριστουγέννων

Κανελόνι Καβούρι/ Χαβιάρι/ Αφρός Ρυζιού/ Ξύδι Μάνγκο

Cannelloni de Tourteau/ Caviar/ Siphon de Riz/ Vinaigre de Mangue

Crab Cannelloni/ Caviar/ Rice Foam/ Mango Vinegar

Φουά Γκρα/ Μουσλίν Πατάτας/ Καραμελωμένα Κρεμμύδια/Μανιτάρια

Σιτάκε Foie Gras Poêlé/ Emulsion de Pomme Rate/ Oignon Caramélisé/

Shiitake

Pan Fried Foie Gras/ Froth of “Rate”Potato/ Caramelized Onion/

Shiitake

Λαυράκι/ Nori/ Αγγινάρες/ Κυδώνια/ Λάδι Yuzu Bar/ Nori/

Artichaut/ Coques/ Huile de Yuzu Sea Bass/ Nori/ Artichoke/

Cockles/ Yuzu Oil

Άγρια Πάπια/ Κρομεσκί / Παντζάρια/ Μαύρο Φραγκοστάφυλλο

Canard Sauvage/ Cromesquis de la Cuisse/ Betterave/ Cassis Wild

Duck/ “Cromesquis” of the Leg/ Beetroot/ Blackcurrant

Τυρί “ Camembert ”/ Καρύδια/ Ξερά Bερύκοκα Camembert Fermier/

Noix Torréfiées/ Compotée d’Abricot sec Farm Camembert/ Roasted

Walnut/ Candied Dried Apricot

Vacherin Φουντούκι/ Ξερά Δαμάσκηνα / Αρμανιάκ Vacherin

Noisette/ Pruneaux/ Armagnac. Hazelnut “Vacherin”/ Prune/

Armagnac

120.00 Ä/pers

Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς

Κουτί Χαβιάρι/ Ταραμάς Καραβίδας/ Ζελέ από Θαλασσινά

/Χαβιάρι Γαλλίας Caviar Box/ Tarama de Langoustine/ Gelée de

Crustacée/ Caviar Impérial de France Caviar Box/ Langoustine

Tarama/ Shellfish Jelly/ Caviar Impérial de France

Χτένια/ Ωμά και Ψημένα/Edamame / Κονσομέ Λαχανικών-Σογια/

Παγωτό Wassabi St Jacques / Crue et Cuite/ Edamame/ Bouillon

Végétal-Soja/ Glace Wasabi Scallops/ Raw and Cook/ Edamame/

Vegetal-Soya Consommé/ Wasabi Ice-Cream

Αστακός Ψητός/ Ραβιόλι με Μανιτάρια/ Σπανάκι/ Παρμεζάνα

Homard Breton / Raviole Croustillante de Champignon/ Epinard/

Parmesan Brittany Lobster/ Crusty Mushroom Ravioli/ Spinach/

Parmesan

Ελάφι/ Σαλσιφί/ Αχλάδι/ Ginger bread/ Σάλτσα Gd Veneur Noisette

de Biche/ Salsifis/ Poire/ Pain d’épices/ Sauce Gd Veneur Deer

Medallion/ Salsify /Peer/ Ginger bread/ Gd Veneur Sauce

Δαμάσκηνο Ξερό/ Ροκφόρ/ Κρασί Maury Pruneau d’Agen/ Roquefort

Papillon/ Maury Dried Prune/ Roquefort Papillon/ Maury

Δάκρυ Σοκολάτας Γάλακτος / Κάστανα / Σταφίδες/ Κλεμεντίνες

Larme de Chocolat Lactée/ Marron/ Raisin au Rhum/ Clémentine Tear

of Milk Chocolate/ Chestnut/ Rum Raisins/ Clementine

130.00 Ä/pers

Πηγή: ΔΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT