Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Συνεχίζουμε να παράγουμε την μπίρα στον τόπο μας

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Συνεχίζουμε να παράγουμε την μπίρα στον τόπο μας

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Συνεχίζουμε να παράγουμε την μπίρα στον τόπο

μας

Κάθε ποτήρι μπίρας που παράγουμε κρύβει το μόχθο 1.100 Ελλήνων

παραγωγών που μας προμηθεύουν με κριθάρι, την προσπάθεια 1.100

εργαζόμενων σε 3 εγχώρια ζυθοποιεία, το πάθος 4.530 τοπικών

συνεργατών μας, το μεράκι όσων φτιάχνουν εδώ τις ετικέτες μας, την

καρδιά όσων παράγουν στη χώρα μας τα μπουκάλια και τα καπάκια μας,

τα ελληνικά χέρια που φτιάχνουν τα κουτάκια μας τις εξαγωγές μας σε

17 χώρες! Κάθε ποτήρι μπίρας που παράγουμε κρύβει τα 50 χρόνια

συνεισφοράς μας στην ελληνική κοινωνία και τη μεγάλη μας θέληση: Να

συνεχίσουμε να παράγουμε την μπίρα μας στον τόπο μας, για τον τόπο

μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT