2ο Διεθνές Συνέδριο για « την εξωστρέφεια των ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων»

2ο Διεθνές Συνέδριο για « την εξωστρέφεια των ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων»

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

2ο Διεθνές Συνέδριο για « την εξωστρέφεια των ελληνικών

ελαιοκομικών προϊόντων»

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η foodstandard, με

στόχο τόσο την προώθηση και υιοθέτηση μιας νέας σύγχρονης

στρατηγικής marketing για τα ελληνικά ελαιοκομικά προϊόντα, όσο και

τη δημιουργία υπεραξίας, διοργανώνουμε το 2ο Διεθνές Συνέδριο ≠ε

τίτλο:

“Αειφορία, Διατροφή, Τουρισμός: παράγοντες – κλειδιά για την

εξωστρέφεια των ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων»,

την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο του

νέου Μουσείου της Ακρόπολης

(http://www.theacropolismuseum.gr).

Η αρχή της προσπάθειάς μας έγινε τον Δεκέμβριο του 2009, με το

επιτυχημένο 1ο Διεθνές Συνέδριο για τη «δημιουργία νέου μείγματος

marketing για τα Ελληνικά ελαιοκομικά προϊόντα και στρατηγική

επικοινωνίας», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

και Τροφίμων.

Ομιλητές στο 2ο Συνέδριο είναι διακεκριμένες προσωπικότητες από

την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκπρόσωποι του πολιτικού

κόσμου, ανώτατα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, συναφών

Επιμελητηρίων, Επιχειρήσεων και Συνεταιριστικών Οργανώσεων αλλά και

άλλων σχετιζόμενων φορέων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της

εφοδιαστικής αλυσίδας των ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων

(παραγωγοί, εταιρείες, διανομείς), σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε

επιχειρήσεις και επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης, σε Μέσα

Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και δημοσιογράφους, σε στελέχη

Υπουργείων (Εξωτερικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και

Ανταγωνιστικότητας, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

Πολιτισμού και Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), σε

Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟς), σε καταναλωτικές οργανώσεις

κλπ.

Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα νέο μείγμα marketing των

ελληνικών ελαιοκομικών προϊόντων με κατεύθυνση «την αειφορική χρήση

των φυσικών και ανθρωπίνων πόρων, αλλά και τη διασύνδεση με το

ελληνικό τουριστικό προϊόν».

Ελπίζουμε ότι η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και ο γόνιμος

προβληματισμός των συνέδρων θα βοηθήσει να αξιοποιήσουμε καλύτερα

τις εμπειρίες μας, να προωθήσουμε ανταγωνιστικές συνέργειες και να

ανοίξουμε νέους δρόμους στα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Υπουργείων

Εξωτερικών, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η foodstandard είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής

υπηρεσιών ποιότητας, οργάνωσης, marketing και σύνταξης μελετών τόσο

στο χώρο των τροφίμων και των αγροτοδιατροφικών προϊόντων, όσο και

στους εμπλεκόμενους φορείς στη διατροφική αλυσίδα.

Πηγή: foodstandard

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT