Πληρωμή λογαριασμών με δόσεις στη ΔΕΗ

Πληρωμή λογαριασμών με δόσεις στη ΔΕΗ

Τη δυσκολία των καταναλωτών να αποπληρώσουν τον λογαριασμό ρεύματος αφουγκράζεται η ΔΕΗ και μετά τους διακανονισμούς προχωράει σε νέες διευκολύνσεις. Οπως ανακοίνωσε χθες, από τις 28 Ιουλίου οι πελάτες της μπορούν να πληρώνουν λογαριασμούς άνω των 200 ευρώ με πιστωτική κάρτα σε έως και έξι άτοκες δόσεις, μέσω όλων των τραπεζών

2' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυσκολία των καταναλωτών να αποπληρώσουν τον λογαριασμό ρεύματος αφουγκράζεται η ΔΕΗ και μετά τους διακανονισμούς προχωράει σε νέες διευκολύνσεις. Οπως ανακοίνωσε χθες, από τις 28 Ιουλίου οι πελάτες της μπορούν να πληρώνουν λογαριασμούς άνω των 200 ευρώ με πιστωτική κάρτα σε έως και έξι άτοκες δόσεις, μέσω όλων των τραπεζών. Η δυνατότητα αφορά τη χρήση των πιστωτικών καρτών Visa, MasterCard και Diners. Η κίνηση της ΔΕΗ θα συμβάλει πάντως και στη βελτίωση της εισπραξιμότητας. Η εταιρεία, που το προηγούμενο διάστημα στήριξε τους καταναλωτές με πάνω από 600 εκατ. ευρώ μέσω εκπτώσεων, ανακοίνωσε και τα χαμηλότερα τιμολόγια, μαζί με τη «Φυσικό Αέριο», για τον Αύγουστο. Η τιμή για κατανάλωση έως και 2.000 kWh είναι 48,6 ευρώ και πάνω από 2.000 κιλοβατώρες 49,8 ευρώ. Το πάγιο και στις δύο κλίμακες είναι 3,5 ευρώ τον μήνα.

Ξεπέρασαν τις 85.000 οι ψηφιακές ταυτότητες

Παρά τη θερινή ραστώνη, υψηλός είναι ο αριθμός των πολιτών που έχουν αποκτήσει ψηφιακό αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και διπλώματος οδήγησης. Ειδικότερα, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet είχε εξασφαλιστεί η ψηφιακή εκδοχή, μέχρι χθες νωρίς το απόγευμα, περισσότερων από 85.300 ταυτοτήτων και 63.700 διπλωμάτων οδήγησης. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή, που τέθηκε σε λειτουργία την Τετάρτη, μέχρι και χθες ήταν διαθέσιμη για πολίτες των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε ψηφίο από 1 έως 3.

Αυξήθηκαν το α΄ εξάμηνο οι πωλήσεις Porsche

Σημαντική αύξηση εμφάνισαν, κατά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, οι πωλήσεις αυτοκινήτων Porsche, των οποίων αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η Μοτοδυναμική. Συγκεκριμένα, τους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2021, οι πωλήσεις αυτοκινήτων Porsche ενισχύθηκαν κατά 27,7%, στα 13,1 εκατ. ευρώ. Σημαντική ανάκαμψη κατέγραψε και η δραστηριότητα ενοικίασης αυτοκινήτων (Sixt) της εισηγμένης εταιρείας, με τις πωλήσεις να είναι ενισχυμένες, ετησίως, κατά 145%, σε 11,3 εκατ. ευρώ.

Πληρωμή λογαριασμών με δόσεις στη ΔΕΗ-1

Αγώνας δρόμου στην Attica Bank

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον «Ηρακλή», που λήγει τον Οκτώβριο, θα πρέπει να κάνει η διοίκηση της Attica Bank, προκειμένου να εντάξει τις τρεις τιτλοποιήσεις που σχεδιάζει στον μηχανισμό των κρατικών εγγυήσεων. Η υπόθεση, που προϋποθέτει την αξιολόγηση των τριών χαρτοφυλακίων ύψους 2,6 δισ. ευρώ από την DBRS, μετατίθεται από εβδομάδα σε εβδομάδα και με βάση τις τελευταίες πληροφορίες δεν αναμένεται πριν από τα τέλη Αυγούστου. Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα κρίνει και το ύψος της ζημίας που θα επιφέρει η εξυγίανση του ισολογισμού της τράπεζας και θα καθορίσει και την απαιτούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Πληρωμή λογαριασμών με δόσεις στη ΔΕΗ-2

Εξαγορά τεχνολογικής εταιρείας από Τιτάν 

Στη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή θα κριθεί, όπως φαίνεται, η ανταπόκριση και του παραγωγικού τομέα στη νέα εποχή. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ομίλου Τιτάν, ο οποίος προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Precognize, με την οποία μέχρι σήμερα είχε συνεργασία σε επίπεδο τεχνολογίας. Παράλληλα, ο όμιλος δημιούργησε τη θυγατρική εταιρεία CemAI, η οποία θα εξυπηρετεί τον κλάδο των δομικών υλικών παγκοσμίως, μέσω μιας καινοτόμου λύσης προληπτικής συντήρησης, με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του φετινού πρώτου εξαμήνου η Τιτάν προχώρησε στην εφαρμογή λύσεων βελτιστοποίησης της παραγωγής σε πραγματικό χρόνο, μέσω χρήσης ψηφιακών τεχνολογιών και στο δεύτερο εργοστάσιο στις ΗΠΑ. Πλέον και οι δύο μονάδες χρησιμοποιούν έναν μοναδικό συνδυασμό λογισμικού, με ψηφιακές εφαρμογές, οι οποίες ενισχύουν την απόδοση των εγκαταστάσεων, μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και παρέχουν ειδοποιήσεις για λειτουργικές ή διαδικαστικές ανωμαλίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT