Tζέιμι Ντάιμον: Αυτή είναι η «πιο επικίνδυνη στιγμή» για τον κόσμο εδώ και δεκαετίες

Tζέιμι Ντάιμον: Αυτή είναι η «πιο επικίνδυνη στιγμή» για τον κόσμο εδώ και δεκαετίες

Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης σε ενεργητικό αμερικανικής τράπεζας αναφέρθηκε στον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και στις επιθέσεις που εξαπέλυσε η Χαμάς στο Ισραήλ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισχυρά ήταν τα κέρδη της JPMorgan Chase για το τρίτο τρίμηνο, αλλά μαζί με τα οικονομικά στοιχεία ήρθε και μια αυστηρή προειδοποίηση από τον CEO της σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο κόσμος από πολλαπλές απειλές.

«Αυτή μπορεί να είναι η πιο επικίνδυνη περίοδος που έχει δει ο κόσμος εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Τζέιμι Ντάιμον μέσα από το δελτίο Τύπου για τα κέρδη της τράπεζας.

Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης σε ενεργητικό αμερικανικής τράπεζας αναφέρθηκε στον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και στις επιθέσεις που εξαπέλυσε η Χαμάς στο Ισραήλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, λέγοντας ότι «μπορεί να έχουν εκτεταμένες επιπτώσεις στις αγορές ενέργειας και τροφίμων, το παγκόσμιο εμπόριο και τις γεωπολιτικές σχέσεις».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Moneyreview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT