Θα φτάσει το Bitcoin τα 100.000 δολάρια;

«Εάν φθάσουμε τα 73.000 δολάρια τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου, θα τελειώσουμε το έτος στα 100.000 δολάρια ή υψηλότερα», εκτίμησε ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Νόβογκρατζ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πιο θετικό πολιτικό περιβάλλον στις ΗΠΑ για το ψηφιακό ενεργητικό πιθανότατα θα ωθούσε το Bitcoin στο επίπεδο ρεκόρ των 100.000 δολαρίων ή ακόμα υψηλότερα μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον Μάικλ Νόβογκρατζ, τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Galaxy Digital.

«Eάν φθάσουμε τα 73.000 δολάρια τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου, θα τελειώσουμε το έτος στα 100.000 δολάρια ή υψηλότερα», είπε ο Νόβογκρατζ σε συνέντευξή του στο Bloomberg. «Αυτός είναι ένας αρκετά καλός στόχος».

Αφού άγγιξε ιστορικό υψηλό στα 73.798 δολάρια το Μάρτιο, το Βitcoin δεν κατάφερε να ανακτήσει έκτοτε αυτό το επίπεδο. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα αυξήθηκε έως και 2,8% στα 71.005 δολάρια σήμερα Τρίτη, στο υψηλότερο σε περίπου δύο εβδομάδες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, το επενδυτικό κλίμα έχει γίνει πιο θετικό προς τα κρυπτονομίσματα, είπε ο Novogratz. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ έκανε ένα βήμα προς την έγκριση ETFs που επενδύουν απευθείας στο Ether.

Οι πολιτικές δωρεές που υποστηρίζουν υποψηφίους οι οποίοι τάσσονται υπέρ των κρυπτονομισμάτων έχουν συσσωρευτεί και ακόμη και οι υποψήφιοι για την προεδρία ανταγωνίζονται για τη στάση τους σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.

Πηγή: MoneyReview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT