Φοροελαφρύνσεις και κίνητρα ζητάνε οι υποψήφιοι νέοι επιχειρηματίες στην Ε.Ε.

Φοροελαφρύνσεις και κίνητρα ζητάνε οι υποψήφιοι νέοι επιχειρηματίες στην Ε.Ε.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φορολογικά και οικονομικά κίνητρα σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση, ώστε να μπορέσουν να σταθούν δυνατά στα "πόδια" τους κατά τα πρώτα χρόνια της δραστηριότητας, αξιώνουν οι νέοι από τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

         Οι φοροελαφρύνσεις και οι φοροαπαλλαγές σε νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι κάποιες από τις προτάσεις των νέων, έτσι όπως διαμορφώθηκαν με τη λήξη των τριήμερων εργασιών της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Νεολαίας στη Θεσσαλονίκη.

        

Στις εργασίες, που διοργάνωσε η Ελληνική Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μαζί με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας και το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας, έλαβαν μέρος 250 νέοι – εκπρόσωποι των εθνικών συμβουλίων των χωρών της ΕΕ, που προέρχονται από πολιτικές παρατάξεις νέων, οργανισμούς και ΜΚΟ.

         Όλες οι προτάσεις των νέων, που στοχεύουν στην ενίσχυση της νεανικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θα μεταφερθούν μέσω ψηφίσματος στο Συμβούλιο Υπουργών Νεολαίας που θα συνεδριάσει το Μάιο του 2014.

        

Στη Διάσκεψη αυτή υπογραμμίστηκε ο στόχος της Ελληνικής Προεδρίας σε θέματα νεολαίας: την κοινωνική ένταξη των νέων, με σαφή έμφαση στην επιχειρηματικότητα και πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014, δίνοντας και συμβολική αξία στις εργασίες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT