Η HOMLI καινοτομεί και αλλάζει το Real Estate στην Ελλάδα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-homli-καινοτομεί-και-αλλάζει-το-real-estate-στην-ελ-562141612

Η HOMLI καινοτομεί και αλλάζει το Real Estate στην Ελλάδα

Το νέο μεσιτικό γραφείο εισάγει τεχνολογίες όπως η δωρεάν online εκτίμηση ακινήτων μέσω AI.

Το νέο, καινοτόμο μεσιτικό γραφείο HOMLI κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα και αναμένεται να αλλάξει το τοπίο του Real Estate προς το καλύτερο, μια για πάντα! Η startup με έδρα τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε το 2021 από τρεις Έλληνες επιχειρηματίες που οραματίστηκαν μία πιο δίκαιη, αμερόληπτη και αποτελεσματική εμπειρία στην πώληση ακινήτων. Λαμβάνοντας χρηματοδότηση από φημισμένα επενδυτικά κεφάλαια της Silicon Valley, άνοιξαν το νέο γραφείο της HOMLI στην Αθήνα με γνώμονα την αντικειμενικότητα στο Real Estate αλλά και τη διευκόλυνση στην πώληση σπιτιών για κάθε Έλληνα μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών αλλά και της ανθρώπινης και τίμιας προσέγγισης.

Είναι εντυπωσιακό ότι ήδη μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας, περισσότεροι από 120,000 Έλληνες έχουν εμπιστευτεί την HOMLI σχετικά με το ακίνητό τους!

Online εκτίμηση ακινήτου: Καινοτομία και αντικειμενικότητα τιμής πώλησης

Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της HOMLI είναι η υπηρεσία online εκτίμησης σπιτιού. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, το νέο διαδικτυακό εργαλείο εκτίμησης ακινήτων της HOMLI μπορεί και επεξεργάζεται δεδομένα από αντίστοιχα σπίτια και παρέχει μία αντικειμενική εκτίμηση για το πόσο μπορεί πράγματι να πουληθεί ένα σπίτι. Η εκτίμηση ακινήτου γίνεται έτσι πιο απλή, αμερόληπτη και αντικειμενική από ποτέ αφού βασίζεται αποκλειστικά σε δεδομένα της αγοράς, απαλλαγμένα από υποκειμενικές απόψεις. Αν σκέφτεστε να πουλήσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε κάποιο ακίνητο, δοκιμάστε με ένα κλικ το δωρεάν εργαλείο online εκτίμησης ακινήτου και μάθετε πόσο πραγματικά αξίζει καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία σχετικά με τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται και τις τιμές ενοικίασης στην περιοχή.

Η HOMLI καινοτομεί και αλλάζει το Real Estate στην Ελλάδα-1

Άμεση πώληση στην υψηλότερη δυνατή τιμή

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται να πουλήσει το σπίτι του, θέλει να επιτύχει την υψηλότερη δυνατή τιμή, αλλά χωρίς να χαραμίσει χρόνο άσκοπα. Η data-driven ομάδα της HOMLI ακολουθεί μια πρωτοποριακή μέθοδο εξεύρεσης αγοραστών για τα ακίνητα που αναλαμβάνει η οποία περιλαμβάνει από προώθηση στο αποκλειστικό της δίκτυο εγχώριων και ξένων αγοαρστών, έως επένδυση δικών της χρημάτων για την καλύτερη προώθηση του ακινήτου.

Παράλληλα, μέσα από τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών είναι σε θέση να αυτοματοποιεί πολλά βήματα που κανονικά παίρνουν χρόνο και να καταφέρνει έτσι να βρίσκει αγοραστές για ένα σπίτι μέσα σε 1-2 μήνες, χωρίς καμία έκπτωση στο ύψος των προσφορών που λαμβάνονται!

Εξατομικευμένη στρατηγική

Μία από τις αρχές που διέπουν το μεσιτικό γραφείο HOMLI είναι η χάραξη πελατοκεντρικής και εξατομικευμένη στρατηγικής πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι για την HOMLI κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και η μέθοδος που θα ακολουθηθεί για την πώληση του σπιτιού του είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ιδιοκτήτη και στις ιδιαιτερότητες του ακινήτου. Οι HOMLI Experts χαράσουν μία tailor made στρατηγική πώλησης για την κάθε περίπτωση, την οποία βελτιστοποιούν συνεχώς με βάση τις καθημερινές αντιδράσεις της αγοράς έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς χάσιμο χρόνου.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Η HOMLI έχει χτιστεί πάνω στο όραμα ότι η premium υπηρεσία πώλησης ενός ακινήτου μπορεί να προσφέρεται σε κάθε ακίνητο και σε κάθε ιδιοκτήτη. Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς στην αγοραπωλησία ακινήτων, η HOMLI προσεγγίζει τον κάθε πελάτη με σκοπό να κάνει την εμπειρία του όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού. Έχοντας βρει την ισορροπία ανάμεσα στην παροχή καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων και την εξατομικευμένη υποστήριξη, κάθε πελάτης έχει κοντά του έναν HOMLI Expert, ο οποίος θα τον βοηθήσει από την αρχή μέχρι και την παράδοση του κλειδιού, σε κάθε στάδιο της πώλησης του ακινήτου, όπως την εύρεση αγοραστή, τις διαπραγματεύσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες, κ.α.

Παρότι νέα άφιξη στην χώρα μας, η πρωτοποριακή μέθοδος πώλησης ακινήτων της HOMLI την έχει κάνει ήδη γνωστή στην αγορά, σε σημείο που ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν λάβει συμβουλές από HOMLI Experts.

Αν σας ενδιαφέρει η πώληση, ή εκτίμηση ακινήτου, στο μεσιτικό γραφείο thehomli.com θα βρείτε τον σύμβουλο ακινήτου που ψάχνατε καθώς και το καινοτόμο εργαλείο δωρεάν εκτίμησης σπιτιού!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT