Προκήρυξη διαγωνισμού για εξεύρεση χώρων προς μίσθωση σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
προκήρυξη-διαγωνισμού-για-εξεύρεση-χ-562404334

Προκήρυξη διαγωνισμού για εξεύρεση χώρων προς μίσθωση σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα

Ο Φορέας Ελληνικό Κτηματολόγιο υπεύθυνος για την σύνταξη τήρηση ενημέρωση και λειτουργία του Εθνικού Κτηματολογίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση Γραφείου Κτηματογράφησης στις πόλεις Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας.

Ο Φορέας Ελληνικό Κτηματολόγιο (Ν. 4512/2018) προκειμένου να στεγάσει υπηρεσίες γραφείου κτηματογράφησης, ενδιαφέρεται για τη μίσθωση ακινήτου στην Ηγουμενίτσα και στην Κέρκυρα σε θέση εύκολα αναγνωρίσιμη και προσπελάσιμη από το ευρύ κοινό το οποίο πρέπει να πληροί τα εξής:

  • Να ανταποκρίνεται στις λειτουργικές ανάγκες και να καλύπτει τις ελάχιστες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές που αναφέρονται στην διακήρυξη.
  • Να είναι άμεσα διαθέσιμο προς μίσθωση ή να χρήζει εργασιών η ολοκλήρωση των οποίων δεν θα ξεπερνά χρονικά τις 4 εβδομάδες από την ημερομηνία αποστολής της απόφασης μίσθωσης.
  • Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες, τα ακίνητα των οποίων δεν πληρούν απόλυτα τις λειτουργικές απαιτήσεις, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συνυποβάλλοντας με την προσφορά τους στοιχεία των επεμβάσεων στις οποίες προτίθενται να προβούν ώστε το ακίνητο να καταστεί κατάλληλο.

Η επιλογή του εκμισθωτή θα γίνει με ανοικτή διαδικασία μεταξύ όσων υποβάλλουν προσφορά σύμφωνα με την ΚΥΑ 7374/2021 «Έγκριση Κανονισμού για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων από το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Ελληνικό Κτηματολόγιο». (ΦΕΚ 1059Β΄/18.3.2021)και τα  αναφερόμενα στο τεύχος διακήρυξης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το τεύχος διακήρυξης από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ktimatologio.gr.

Η υποβολή των προσφορών γίνεται σε σφραγισμένο φάκελο σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διακήρυξη μέχρι την 19/5/2023 και ώρα 13:00 αποκλειστικά και μόνο στα  γραφεία του Ελληνικού Κτηματολογίου (Λ. Μεσογείων 288 Χολαργός, ΤΚ 15562, Αθήνα Χολαργός, Τηλ: 210-6505707 Υπηρεσία Πρωτοκόλλου).

Προκήρυξη διαγωνισμού για εξεύρεση χώρων προς μίσθωση σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT