Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση ακινήτων σε Καβάλα, Μυτιλήνη και Σέρρες
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πρόσκληση-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-γ-562404343

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση ακινήτων σε Καβάλα, Μυτιλήνη και Σέρρες

Με την παρούσα ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες ακινήτων ότι το ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (Φορέας) ενδιαφέρεται να μισθώσει ακίνητα για τη στέγαση περιφερειακών υπηρεσιών του, στις περιοχές Καβάλας, Μυτιλήνης και Σερρών κατ’ εφαρμογή του άρθρου 12 παρ. β της της  Κοινής Υπουργικής Απόφασης 7374 ΕΞ 2021 (Β’ 1059/18-03-2021) «Έγκριση κανονισμού για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων από το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι 12ετής.

Οι απαιτήσεις χώρων και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προς μίσθωση ακινήτων εξειδικεύονται στο Τεύχος Απευθείας Μίσθωσης Χώρων Στέγασης Κτηματολογικών Γραφείων και Υποκαταστημάτων, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Φορέα (https://www.ktimatologio.gr/el/node/20532).

Οι κτιριακές υποδομές του προς μίσθωση ακινήτου θα διαμορφωθούν με δαπάνες του εκμισθωτή.

Τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να προσφέρουν κατάλληλα ακίνητα θα πρέπει να στείλουν e-mail στη διεύθυνση [email protected], έως την Παρασκευή 19/5/2023 στο οποίο θα επισυνάπτουν περιγραφή του ακινήτου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT