90 Χρόνια πριν… 9-1-1934

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ: Υπάρχουν πληροφορίαι, κατά τας οποίας μεταξύ των προσώπων τα οποία είχον προγραφή από τους συνωμότας, περιλαμβάνεται και η κυρία Μάγδα Λουπέσκο, της οποίας το όνομα τόσον συχνά ανεμίχθη εις τα ρουμανικά πολιτικά γεγονότα των τελευταίων ετών. Οι Σιδηροί Φρουροί, ως βεβαιούται, έχουν αποφασίσει να δολοφονήσουν την σημαίνουσαν αυτήν Ισραηλίτιδα, διά να απαλλάξουν τον Βασιλέα Κάρολον από την επιρροήν της. Προ του κινδύνου τούτου, κατά τας πληροφορίας Αγγλου ανταποκριτού, η Μάγδα Λουπέσκο έχει εξαφανισθή από τινων ημερών, χωρίς κανείς να γνωρίζη πού ευρίσκεται. […] Κατά πάσαν πιθανότητα ταξιδεύει αύτη υπό αυστηρόν ινκόγνιτο εις το εξωτερικόν, διά να σωθή από τους διακοσίους Σιδηρούς Φρουρούς, οι οποίοι, ως αναφέρεται, έχουν αναλάβει την εντολήν να την καταδιώξουν και να την φονεύσουν οπουδήποτε.

ΔΗΜΟΙ: Η ανακήρυξις των συνοικισμών Νέας Ιωνίας, Καισαριανής και Περιστερίου εις ∆ήμους δέον να θεωρήται βεβαία, όπως επίσης βέβαιον είνε ότι εις τον Πειραιά θ’ αποτελέση ∆ήμον η Νέα Κοκκινιά. Οι συνοικισμοί Φιλαδελφείας, Βύρωνος και Καλογρέζας θα ανακηρυχθούν εις Κοινότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT