90 Χρόνια πριν… 20-1-1934

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΑΓΩΓΗ: Αγγέλλεται εξ Αγίου Παύλου των Ην. Πολιτειών ότι ο τραπεζίτης Εδουάρδος Βρέμερ, προσωπικός φίλος του κ. Ρούζβελτ, εζήτησε παρά της αστυνομίας να παύση την καταδίωξιν των ληστών οίτινες απήγαγον χθες τον υιόν του, καθόσον ούτοι απειλούν να τον φονεύσουν. Η φήμη καθ’ ην ο κ. Ρούζβελτ έδωσεν ειδικάς διαταγάς εις την αστυνομίαν διά την αναζήτησιν του υιού του Βρέμερ, δεν επεβεβαιώθη (στη φωτογραφία, το σπίτι στο οποίο σκοτώθηκαν οι απαγωγείς έπειτα από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία).

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Εις τας διαφόρους συνοικίας και τους συνοικισμούς των Αθηνών ήρχισαν ήδη αι προκαταρκτικαί εργασίαι των… καλλιστείων. Τα οποία φαίνεται ότι προκαλούν μεγαλύτερον το ενδιαφέρον του θηλυκόκοσμου από την δημοτικήν ψήφον. Διά την οποίαν, ως γνωστόν, ελάχιστα ενδιεφέρθη, ως εμφαίνεται από τους εκλογικούς καταλόγους.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ: Η αντιπολίτευσις εξακολουθεί να κατηγορή την Κυβέρνησιν διά τα υπέρ των Ισραηλιτών μέτρα της απαλλαγής των από ωρισμένην φορολογίαν προικών. Αλλ’ αν δεν υπήρχε κακή πίστις θα ελάμβανον υπ’ όψιν ότι το μέτρον τούτο έχει προ πολλού ληφθή δι’ όλους τους άλλους Ελληνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT