90 Χρόνια πριν… 15-3-1934

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΑΜΠΟΥ: Θέλετε να μάθετε πόσα κερδίζουν πραγματικώς οι κινηματογραφικοί αστέρες; Ασφαλώς θα έχετε ακούσει να γίνεται λόγος περί των μυθωδών μισθών, οι οποίοι πληρώνονται εις το Χόλλυγουντ. Αι εφημερίδες και τα περιοδικά δεν παύουν να πλέκουν γύρω από το θέμα αυτό διαφόρους θρύλους. […] Το ζήτημα των μισθών εις το Χόλλυγουντ είνε «ταμπού» – απολύτως απηγορευμένον! Κανείς, ούτε οι διευθυνταί, ούτε οι κινηματογραφικοί αστέρες δεν προφέρουν λέξιν περί αυτού. Αυτό είνε το κατ’ εξοχήν μυστήριον της μυστηριώδους αυτής βιομηχανίας…

ΕΙΡΗΝΗ: Αγγέλλεται εκ Ρώμης ότι αι συνομιλίαι τας οποίας ήρχισεν ο κ. Μουσσολίνι μετά των κ.κ. Ντόλφους και Γκαίμπελς, δεν στρέφονται εναντίον ουδενός και ότι απλώς αποσκοπούν εις την εξουδετέρωσιν οιωνδήποτε υπόπτων βλέψεων επί της Αυστρίας και της Ουγγαρίας. Αι συνομιλίαι αποσκοπούν, απλώς, εις την πραγματοποίησιν της συνεργασίας όλων των Δυνάμεων προς το συμφέρον της ευρωπαϊκής ειρήνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT