90 Χρόνια πριν… 19-6-1934

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπάερ – Καρνέρα

Ο τρομερός και φοβερός Πρίμο Καρνέρα δεν είνε πλέον πρωταθλητής του κόσμου. Εχασε τον τίτλον αυτόν κατά την τελευταίαν συνάντησί του με τον Αμερικανόν Μαξ Μπάερ. Το πελώριον ανάστημά του, το βάρος του, αι γιγαντιαίαι διαστάσεις του δεν κατώρθωσαν αυτήν την φοράν να καταβάλουν τον αντίπαλόν του. Υπερίσχυσε η τέχνη, η επιτηδειότης και η πρωτοβουλία. Με την ήτταν αυτήν, ο Ιταλός Γολιάθ έπαυσε να είνε το φόβητρον των άλλων πυγμάχων.

Τεχνητή γονιμοποίηση

Κατόπιν μακρών αγώνων και ζωηρών αντεγκλήσεων με τους άλλους γερουσιαστάς, ο κ. Κάρολλι υπέβαλεν εις την Γερουσίαν προς ψήφισιν ένα νομοσχέδιον δυνάμει του οποίου θα επιβάλλεται πρόστιμον 500 δολλαρίων και φυλάκισις 3 ετών εις κάθε γυναίκα που ήθελε υποβληθή εις τεχνητήν γονιμοποίησιν.

Μελέτη

Αφίχθη χθες, προερχόμενος εκ Βουδαπέστης, ο Γάλλος βουλευτής κ. Μπαρτ, πρόεδρος του ∆ιεθνούς Γραφείου Οίνων και ηγέτης της ομάδος των βουλευτών των οινικών περιφερειών της Γαλλίας. […] Ο κ. Μπαρτ, ο οποίος προσεκλήθη υπό της ελληνικής Κυβερνήσεως, να μελετήση την οινολογικήν κατάστασιν της Ελλάδος, ανεχώρησε χθες το απόγευμα δι’ Ολυμπίαν συνοδευόμενος υπό αντιπροσώπου του Αυτονόμου Σταφιδικού Οργανισμού και της εταιρείας Οίνων και Οινοπνευμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT