90 χρόνια πριν στην «Κ»… 28-6-1934

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπράιτον: Παρ’ όλας τας εντατικάς προσπαθείας της Σκώτλαντ Γυάρντ, δεν κατέστη ακόμη δυνατόν να εξιχνιασθή το μυστήριον της τεμαχισμένης γυναικός. Εν τω μεταξύ, έχουν ερευνηθή όλα τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα οικοτροφεία του Μπράιτον, άνευ όμως θετικού αποτελέσματος. Αι ενέργειαι των αρχών στρέφονται ήδη εις το να ανακαλύψουν τον πελάτην όστις ηγόρασε το τραγικόν μπαούλο από το εργοστάσιον των κ. Λέβις.

Οάσεις: Δενδροστοιχίαι από λεύκας και πλατάνια και κήποι από παντός είδους φυτά πρόκειται να φαιδρύνουν την περιφλεγή και άδενδρον πρωτεύουσαν. Το πεδίον του Αρεως και αι περιφερειακαί λεωφόροι του θα δενδροφυτευθούν, το σχέδιον ήρχισεν ήδη εκτελούμενον. Προβλέπεται επίσης η δενδροφύτευσις και άλλων ξηρών και φλεγομένων χώρων, οι οποίοι εντός ολίγου θα καταστούν χάρις εις τας κυβερνητικάς φροντίδας αληθιναί οάσεις δρόσου και σκιάς.

Διαφωνίαι: Ολαι αι εκ Γερμανίας εις το εξωτερικόν διαβιβαζόμεναι πληροφορίαι περί της εσωτερικής καταστάσεως του Ράιχ φαίνονται να συμφωνούν επί του ότι μεταξύ των διαφόρων παραγόντων του καθεστώτος ήρχισαν εκδηλούμεναι ζωηραί διαφωνίαι εις τα ζητήματα της εσωτερικώς αλλά και εξωτερικής πολιτικής. Χαρακτηριστική είνε η διαφωνία, η οποία εκδηλούται ήδη μεταξύ της ισχυράς οργανώσεως των Χαλυβδοκράνων και των εθνικοσοσιαλιστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT