90 Χρόνια πριν… 24-7-1934

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντίλινγκερ

Αγγέλλεται εκ Σικάγου ότι ο ληστής Ντίλιγκερ εφονεύθη χθες την εσπέραν υπό αστυνομικών, ενώ εξήρχετο από μικρόν κινηματογράφον του Βορείου Σικάγου. Οι αστυνομικοί ήνοιξαν πυρ ευθύς ως είδον τον Ντίλιγκερ εξερχόμενον του κινηματογράφου και τον ετραυμάτισαν θανασίμως εις την κεφαλήν και την καρδίαν πριν ή ούτος προλάβη να αμυνθή καίτοι εκράτει εις τας χείρας του περίστροφον.

Σμπαράλια

Κάποιος κύριος αποκτήσας βενζινάκατον αγγλιστί «μότορ μποτ» εκσφενδονίζεται κατ’ αυτάς εις τη Γλυφάδα διά μέσου των λουομένων με ταχύτητα πολλών μιλίων και με μεγάλας πιθανότητας να κάνη ελληνιστί «σμπαράλια» τας κεφαλάς των ατυχών προλεταρίων της θαλάσσης.

Ντεκολτέ

Το θερμόμετρον υπερέβη τους 38 βαθμούς περί την μεσημβρίαν, αργότερον δε, τας πρώτας απογευματινάς ώρας εσημείωσε νέαν ύψωσιν. Υπό τοιαύτας συνθήκας οι ξεροψηνόμενοι συμπολίται κατήργησαν κάθε εθιμοτυπίαν και πρωτόκολλον εμφανίσεως. Η γραβάτα εξηφανίσθη και τα σακκάκια ετοποθετήθησαν εις τα ντουλάπια, σοβαρώτατοι δε κατά τα άλλα κύριοι ενεφανίσθησαν με τα πλέον απρόοπτα «ντεκολτέ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT